Kristin Krogstad Torgersen
Bedre middag er det lenge siden jeg har spist!

 • 02.05.2017, 22:39

God kveld folkens! 

Jeg har ikke postet et nytt innlegg på veldig lenge, og tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering. Jeg er super dårlig på å blogge jevnlig. Jeg tar meg aldri tid til det, men jeg syns jo det er veldig greit å ha et sted å skrive om alt mulig. 

Nå kom jeg egentlig akkurat hjem fra en super hyggelig tur til Kristiansand, sammen med mine to beste venninner. Vi spiste på Bølgen & Moi og koste oss gløgg!  Hun ene venninnen min har flyttet til Kristiansand nå nylig, så det var super koselig å treffe henne igjen! Vi var mye sammen før, men det har bare blitt lenger og lenger mellom hver gang. Det var på høy tid at vi fikk treffest igjen. 

Åh, jeg savner virkelig den byen. Jeg bodde der tross alt i 2 år, men jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å flytte tilbake. Til høsten skal jeg mest sannsynlig flytte til Stavanger og studere der i hvert fall 3 år, kanskje lenger om jeg bestemmer meg for å ta master i tillegg. Det er så mye spennende i vente fremover, og jeg klarer snart ikke å vente! Ny by, nye folk.. alt nytt! Jeg elsker det. Det er skummelt, men så utrolig bra på samme tid. 
 Her er den nydelige middagen jeg bestilte i dag. Jeg anbefaler entricote fra Bølgen & Moi på det sterkeste! Bedre middag på en restaurant har jeg ikke smakt på veldig veldig lenge. 

Nå skal jeg bare slappe av foran tv´n mens jeg ser på Paradise Hotel, og så skal jeg legge meg tenkte jeg. Så snakkes vi plutselig igjen!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits