Kristin Krogstad Torgersen
With pain comes strength

 • 09.03.2017, 18:17

God ettermiddag, kjære lesere <3

Det er så rart hvordan man fra dag til dag kan føle seg så mye dårligere - eller bedre, for den saks skyld. Noen ganger er man fornøyd med seg selv og resultater man har oppnådd etter for eksempel trening, mens andre dager føler men seg fæl og at all trening er gjort forgjeves. I dag er en sånn dag. 

Jeg prøver så godt jeg kan å trene hver uke, mandag til fredag. Jeg prøver alt jeg kan å ta til meg kun så mye middag/mat jeg trenger for hvert måltid, mange ganger spiser jeg opp å kjenner at jeg fremdeles er sulten. Jeg vet like vell at jeg har spist det jeg trenger og venter med tvang, sulten, på neste måltid. Det er vanskelig. Men jeg er sta, så på en eller annen måte har jeg klart det mye lenger enn jeg hadde trodd. 

I dag har jeg ikke trent, som jeg egentlig skulle. Jeg blir så skuffet over meg selv, selv om jeg har en god grunn for å ta en pause i dag. I går hadde jeg en liten økt hjemme, hvor jeg løp meg halvt i hjel på mølla. Jeg følte meg fresh og fin når jeg var ferdig, og tok et blinkskudd av et bilde og posta på instagram. Jeg liker å ta bilder av resultater. Det gir meg motivasjon til å gjøre det enda bedre og få enda bedre resultater. Like vell så føler jeg meg helt dritt i dag. 


Følg meg gjerne på Instagram: Kristintorgerseen 

Jeg var hos legen i dag, grunnet ørebetennelse. Jeg ville unne meg noe godt, så jeg kjøpte meg en pakke kjeks og en sjokoladedrikk. Det var nok til at jeg føler meg oppblåst, stygg, feit og utrent. Jeg husker jeg så meg selv i speilet i går og følte meg kjempe bra. Magen var flatere enn noen gang, og jeg følte jeg hadde kommet langt mot målet. I dag er det stikk motsatt. Jeg føler kroppen eser ut, og ansiktet har fått seg en ekstra hake å drasse på. Jeg skjønner ikke hvordan det går an å bare plutselig få et totalt endret syn på seg selv, etter kun en kjekspakke, en litago og en pause fra trening. I kun EN dag.... Det er så demotiverende og trist. 

Heldigvis vet jeg innerst inne at jeg ikke har mistet resultatene etter kun en dag med litt godt og fri fra trening. Jeg er jo ikke fysisk større i dag enn i går, og jeg er heller ikke mindre trent i dag enn i går. Derfor syns jeg det er så rart at vi mennesker kan tenke oss til at vi er tjukkere og styggere den ene dagen, men ikke den andre.. skjønner dere hva jeg mener? Det handler om psyken, og hva vi forteller oss selv. Er det en ting jeg har lært på mine mange år med psykiske problemer, så er det at du mest sannsynlig alltid kommer til å slite med disse stemmene som sier at du ikke er bra nok, fin nok osv. MEN. Du bestemmer helt selv i hvilken grad du velger å tro på dem. Jeg velger å tenke nå at jeg like trent i dag som i går, og jeg skal si til meg selv resten av kvelden at jeg er like fin i dag som i går. Jeg nekter å la disse tankene knekke selvtilliten jeg holder på å bygge meg opp. På armen har jeg en tatovering som betyr veldig mye for meg. Det står en setning som jeg syns er så viktig å tenke på. "With pain comes strenght" altså, med smerte kommer styrke. Jeg har slitt så sinnsykt mye i mange år. I flere anledninger har jeg tenkt at det aldri kommer til å gå over, eller bli bedre. Men jeg er av de menneskene som nekter å gi opp, selv om det mange ganger har vært nære på. Jeg har lært av smerten, jeg har fått et håp gjennom smerten og jeg har fått et klokere sinn gjennom smerten. Jeg har blitt sterkere psykisk. Jeg har blitt sterkere fysisk. Selv om jeg fremdeles sliter med masse, så ønsker jeg ikke å gi opp. Jeg er nysgjerrig på livet, jeg er nysgjerrig på det bedre og jeg er nysgjerrig på det menneske jeg er og skal bli. 

Selv om i dag er en dag hvor jeg ønsker å grave meg ned, så holder jeg hodet hevet. Jeg er flink! Jeg har oppnådd masse resultater, noe som gjør psyken min så godt. Jeg pusher bort negative tanker, og fokuserer på de positive.  

Trening er min terapi, men noen ganger må jeg kunne ta meg en dag fri og unne meg noe godt sånn som i dag - uten at negative tanker skal knekke alt jeg har klart å bygge opp. 


 • Publisert i Blogg • Tove Synnøve

  10.03.2017 kl.16:05

  Skjønner så godt hva du mener! Det er som om jeg skulle sagt det selv. Stå på videre :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits