Kristin Krogstad Torgersen
Min helg og litt snikksnakk

 • 06.03.2017, 21:47

God kveld fine folk!

Helgen som var har gått så fort, og det er vell på grunn av at jeg har vært opptatt hele helgen med jobb. Jeg har jobbet til langt på kveld, og har derfor ikke rekket å blogge. 

På fredagen etter jobb dro jeg en tur ut og det var utrolig gøy. Jeg elsker å dra ut helt spontant, jeg syns faktisk at de tilfellene er de gøyeste - hvis jeg skal sammenligne det med en planlagt fest. Det er ikke så lett å ha spontan tur ut lenger, nå som jeg har skole i tillegg, men de gangene det skjer så koser jeg meg gløgg! 

Ellers har det som sagt vært mye jobb og jeg er så takknemlig for å kunne jobbe ved siden av skolen. Tjene penger er viktig, selv om du går på skole. Jeg slet veldig rett før jul med økonomien, og jeg kan vell si at jeg ikke hadde klart meg uten hjelp fra min far. Heldigvis fikk jeg meg en deltidsjobb som kokk på Egon Arendal og jeg stortrives! Folkene jeg jobber med er helt supre, og arbeidsdagene er aldri kjedelige. Det er nok å gjøre og jeg har det generelt veldig greit på jobb. Samtidig er jeg glad jeg kun har en deltids jobb innenfor kokkeyrket, for jeg ble ganske lei etter læretiden min. Stresset blir til tider alt for mye for meg, og det skal sies at kokkeyrket er nok hardere enn det folk flest tror. 

Jeg tenker mye på mine neste 3 år, som forhåpentligvis skal tilbringes i en helt ny by. Jeg gleder meg veldig, og jeg klarer nesten ikke å vente på at dette skoleåret skal ta slutt. Det er deilig å ha noe å glede seg til <3 Det er også spennende å tenke på at jeg kommer til å oppleve masse nytt og møte nye mennesker. Akkurat nå føles det ut som at livet lyser og jeg har det så greit <3 


 

Hvordan har helgen deres vært? <3 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits