Kristin Krogstad Torgersen
Jeg har det egentlig veldig bra nå...

 • 28.02.2017, 19:09

God kveld, fine folk <3 

Den siste tiden nå så har jeg faktisk hatt det veldig greit med meg selv. Jeg trener masse, jeg går på skole og jeg jobber. Jeg føler meg mye bedre enn jeg har følt meg på lenge, og det føles veldig deilig. Samtidig så kjenner jeg den vonde klumpen inni meg i ny og ne, men den er ikke like sterk som vanlig. Jeg håper denne gode perioden varer. Jeg gleder meg over ting som kommer, men samtidig føler jeg meg trist. Det høres kanskje rart ut når jeg nettopp har skrevet at jeg har det veldig greit, men jeg er trist fordi jeg på en måte får dårlig samvittighet for å ha det bra akkurat nå. Jeg føler liksom at det ikke er sånn jeg er. Jeg må bare nyte det, for plutselig kan det snu.

Jeg har levd i så mange år med depresjon og angst. Jeg er så lei. Jeg blir trist når jeg tenker på hvor vondt jeg har hatt det i perioder, og derfor får jeg dårlig samvittighet nå. Jeg føler at de periodene jeg har hatt det grusomt bare er bortkastet tid og unødvendige hendelser, men jeg har ikke kunnet styre dem. Derfor håper jeg så inderlig at denne gode perioden varer. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg har det så greit akkurat nå. Jeg pleier å si at trening hjelper meg, og det kjenner jeg veldig på akkurat nå. Jeg elsker å trene, for jeg får på en måte ut all frustrasjonen jeg har inni meg - det er herlig. Jeg skriver dette i nesten hvert eneste innlegg - men føler du deg trist, eller siter du med depresjon? Tren. Det er det beste tipset jeg kan gi deg. Kroppen "produserer" endorfiner, noe man kan si er kroppens naturlige rusmiddel. Dette kan du få når du blant annet trener.  Det er en super følelse, og jeg får den etter hver treningsøkt. Jeg føler meg on top, og jeg drar fra treningsenteret med et smil. Jo hardere jeg trener, jo lykkeligere føler jeg meg.

Jeg skal nyte de gode periodene jeg har nå, og bare fortsette med hva som gjør meg glad. Jeg har noen spennende år foran meg som jeg gleder meg veldig over. Jeg skal starte et nytt kapittel i en helt ny by til høsten, og jeg klarer nesten ikke å vente. Jeg vet det vil by på mange utfordringer, men jeg skal klare det! 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits