Kristin Krogstad Torgersen
Mine nyeste sangvideoer - cover songs YouTube

 • 27.02.2017, 19:31

Heihei <3
Jeg har tidligere postet en del YouTube videoer hvor jeg synger. De tidligere videoene har det vært utrolig dårlig lyd på opptakene, men de nye jeg har kommet ut med nå, er av profesjonell kvalitet. Jeg fikk hjemmestudio anlegg i julegave for to år siden, og jeg er utrolig fornøyd med lydkvaliteten. Jeg ELSKER å synge, men jeg syns det er ganske kleint å poste, men jeg gjør det like vell. Jeg liker å høre andres meninger, om jeg har (heldigvis) kun fått gode tilbake meldinger<3 Her er de tre nyeste coverne:


Jeg setter utrolig stor pris på om dere har lyst å abonnere på kanalen min, og gjerne fortell meg hva dere syns. Kom gjerne med sang forslag til neste cover. Jeg lærer med glede nye sanger. Jeg har valgt å ikke filme meg selv når jeg synger, for jeg syns helt ærlig at jeg ser ut som en kråke på film. Jeg har en video ute hvor jeg har filmet meg selv, men for øyeblikket kommer ikke det til å skje. Dessuten så er det kun stemmen og sangen jeg vil ha fokus på. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, kanskje sjekke ut noen nye blogger jeg kan lese, så kommenter gjerne link til bloggen din om du har, så titter jeg mer enn gjerne innom.

Ha en strålende kveld videre, fine folk <3


 


 • Publisert i Blogg • Kristine Lomnes

  27.02.2017 kl.22:08

  så fin stemme du har! kunne ønske jeg også var flink til å synge, haha :(

  Kristin Krogstad Torgersen

  02.03.2017 kl.19:40

  Kristine Lomnes: Tusen takk <3

  Laila Marina

  28.02.2017 kl.08:21

  herre, både looks og stemme! <3 :D Jeg kan ikke syne for femme flate øre engang, så sjalu :P

  Kristin Krogstad Torgersen

  02.03.2017 kl.19:41

  Laila Marina: åå, så koselig kommentar <3 tusen takk :)

  kongecamping

  28.02.2017 kl.12:58

  Lykke til!

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits