Kristin Krogstad Torgersen
Brillefin og litt småprat <3

 • 27.02.2017, 19:16

God kveld, fine folk! 

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et nytt innlegg, og jeg prøver hver gang å bli flinkere på å blogge. Nå prøver jeg på nytt :) 

Mitt siste innlegg var om mine nyttårsforsetter, og et par av punktene er blitt endret. Jeg hadde tenkt til å søke meg inn på skole i USA fra høsten av, men dessverre så ble det alt for dyrt for meg. Jeg har istedenfor søkt meg inn på Universitetet i Stavanger, på reiselivsledelse. Jeg håper så inderlig at jeg kommer inn, for det virker utrolig spennende. Det er ikke så høyt snitt for å komme inn, så jeg regner med jeg får plass. jeg har også søkt studentbolig nå, så jeg venter i spenning på svar! 

I dag var jeg å hentet mine nye lesebriller. Jeg ble faktisk overrasket da jeg så dem, fordi når jeg var å valgte dem ut så klarte jeg ikke å bestemme meg så tilslutt bare tok jeg noen og siden hadde jeg glemt helt hvordan de så ut. Jeg likte de veldig godt, og jeg syns helt ærlig at jeg så helt ok ut med de på. Jeg gikk med briller da jeg var liten, men de var forferdelige, så jeg så ikke veldig lyst på det å bruke briller igjen.Ellers trener jeg fortsatt mye, og det hjelper så sinnsykt på psyken min. Jeg blir så positiv og glad av å trene, og jeg bruker det som en slags terapi. Jeg syns trening hjelper 10 ganger bedre enn en samtale hos psykologen, og derfor kommer jeg til å fortsette med treningen. Ikke bare fordi det er en terapi, men også fordi jeg syns det er utrolig gøy. Det er utrolig hvordan kroppen forandrer seg bare av litt trening <3

Jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min, til tross for at jeg har vært borte i lange perioder. Jeg skal prøve å bli flinkere nå! 

 

 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits