Kristin Krogstad Torgersen
Velkommen 2017! Og her mine Nyttårsforsett

 • 02.01.2017, 23:53

Hei igjen folkens, og beklager for fraværet mitt! Det har skjedd masse i det siste og jeg har derfor ikke hatt ork eller tid til å blogge. Det er nytt år, så GODT NYTÅR alle sammen!

Jeg har flyttet hjem igjen, tilbake til Arendal. Så ting har vært veldig kaos de siste mnd før nyttår. Jeg har fått bytta skole og alt, så jeg går fortsatt påbygg, men i Arendal istedenfor Kristiansand. Dessverre så skjer det ting som gjør at man må flytte på seg, og sånn ble det for meg nå, men jeg har det bra og jeg er endelig tilbake hvor vennene mine er. Noe jeg har lengtet etter i over to år. Jeg elsker Kristiansand, og jeg savner byen utrolig mye. Kristiansand ble mitt kjære hjem, og var det i over to år, så vi skal ikke se bort ifra at jeg kanskje flytter tilbake en gang. 

Det nye året er i gang, og jeg har selvsagt nyttårsforsetter som de fleste andre har! Her skal jeg dele mine 10: 

1. Trene masse
- Nå er jeg ganske aktiv på treningsfronten fra før, men jeg vil og skal fortsette med dette. Jeg har mål for treningen og jeg jobber hardt for å nå dem, så 2017 skal bli et bra trenings-år! 

2. Jobbe bra med skolearbeid
- Dessverre så er jeg en av de som ikke er så veeeldig flink når det kommer til å sette seg ned med skolearbeidet, å jobbe. Dette vil jeg bli bedre på! 

3. Fylle dagene med venner og fornuftige ting
- Jeg er veldig flink til å la dagene fly uten å egentlig ha brukt dem til noe. I år vil jeg prøve å fylle dagene med mere moro. 

4. Komme inn på skole i USA
- I år så skal jeg søke meg inn på et universitet i California. Jeg har tenkt en stund på dette, og jeg har søknadspapirene foran meg, så det eneste jeg trenger å gjøre er å fylle dem ut og sende. Kryss fingrene for meg folkens <3

5. Bestå med 4ér eller mer i engelsk eksamen (privatist)
- Jeg skal ta engelsk eksamen som privatist i år, og jeg håper jeg får 4 eller mer. Dette trenger jeg for å komme inn på universitetet jeg skal søke. 

6. Få meg deltidsjobb 
- Dette punktet haster veldig. Etter jeg flyttet hjem igjen så har jeg mistet alt av støtte jeg fikk av lånekassen, som vil si at jeg har 0 inntekt. Det er helt forferdelig skal jeg fortelle dere. Jeg er vant med en fast inntekt i mnd, og plutselig så er det nada å få.

7. Tenke mer positivt
- Dette er vell det vanskeligste punktet. Det å tenke positivt er ikke alltid så lett når det er depresjoner og angst inn i bildet, men i år håper jeg at jeg skal bli enda bedre på å tenke positivt. Det er den eneste måte å overleve tunge tider. 

8. Ha med mat hjemme fra, på skolen.
- hehe, ja faktisk. Jeg er veldig dårlig på å ta med meg niste. Iallfall nå som jeg bor hjemme igjen - veldig teit grunn men ja. Jeg vil bli flinkere på dette ettersom jeg ikke har penger å sløse, også er det jo sunnere å ta med seg mat hjemme fra, for i kantinen så velger man gjerne det som inneholder mest sukker og godsaker...

9. Utfordre meg selv mer. 
- Jeg må bli flinkere til å utfordre meg selv når det kommer til ting jeg ikke "tør". Dette er relatert til angsten min, som jeg gjerne vil bli kvitt. Jeg må snakke mer med folk, bli bedre på å snakke høyt i timen, ja - rett og slett bruke stemmen min mer rundt publikum. 

10. Legge meg tidligere
- Ja, jeg vet at klokka snart er tolv på kvelden og allerede nå kan du se hvorfor jeg må ha dette som et nyttårsforsett. Alle blir i bedre humør av å få sovet ut. Iallfall vi med depresjoner får det bedre med en god og lang natt med søvn. 

Jeg håper alle har hatt en fin nyttårsfeiring og en god jul. Har du noen nyttårsforsetter for i år, så gjerne skriv dem ned i kommentarfeltet <3 God natt kjære venner, så blogges vi snart. 


 


 • Publisert i Blogg • Sanna

  31.01.2017 kl.14:51

  Hei!!!

  Kom over bloggen din helt tilfeldig etter ett google søk på nyttårsforsetter, haha!!

  Du er sykt flott! Det var veldig inspirerende og lese nyttårsforsettene dine !! :D:D

  Utfordring kopier og legg inn dine svar:

  De 10 S'er:

  Sangen du liker best : Shape of you - Ed Sheeran

  Sangstemme: Nei, med stor N...

  Sunn: Litt, kunne vært bedre

  Selektiv: Ja, selvfølgelig.

  Spesiell: Noen ville sikkert si det.

  Snuskete: Å jada.

  Smulteringer: Å ja, det er godt det

  Sabeltann fan: Fin sminke på han der, haha!

  Skostørrelse: 42

  Størrelse på fot (Hel til tå, gikk helt tom for ideer): 25 cm <-- vedder på at jeg slår deg!!

  Kos og klem, du gjorde dagen min!!! <3

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits