Kristin Krogstad Torgersen
God kveld kjære lesere <3

 • 18.10.2016, 20:46

God kveld <3

I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært på skolen og trening. På skolen hadde vi norsk fremføring, noe jeg aldri vil gjøre igjen.. fysj, nei heretter blir det fremføring kun for læreren! Denne prestasjonsangsten får bare holde på, for jeg takler ikke å presentere for mange mennesker. Treninga i dag gikk veldig bra, og det er deilig å komme hjem med god samvittighet <3 Følelsen du får etter en god treningsøkt er ubeskrivelig, jeg elsker den følelsen. Jeg blir liksom fylt med masse energi og styrke. 

Jeg har faktisk ikke så mye interessant å blogge om i dag.. Samboer og jeg var en tur innom europris for å kjøpe noen skruer, så vi endelig kunne skru opp en hylle vi har hatt liggende her i et halvt år nå. Hyllen står over tv´n og jeg syns det gjorde susen på hele stua.


Fint eller hva? Ja, det syns jammen jeg også! Ble et blinkskudd av et bilde da! Fine farger og hele pakken. Gøy med litt forandringer og nye løsninger! 

Mens jeg var på europris i dag så begynte jeg å glede meg ekstra mye til jul! Det har begynt å komme masse julepynt i butikkene, og jeg syns det er så koselig med jul <3 Jeg gleder meg til å høre på julemusikk, spise god mat, pynte juletre og pynte generelt i leiligheten med masse fint julepynt. Jeg savner juletidene på ungdomskolen, for da pleide jeg og noen av mine venninner å synge i kirken under skolegudstjenesten. Jeg elsker å synge, og jeg elsket å synge i kirken. Det er rart med det, men jeg har ikke like stor prestasjonsangst når jeg skal synge som når jeg bare skal snakke. Jeg kunne gjort hva som helst for å få lov til å synge sammen med dem igjen, om det så er kirken eller en annen plass gjør ingenting. Det var alltid så god stemning <3 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, så dere får ha en fin kveld videre så snakkes vi igjen veldig snart <3

 

 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits