Kristin Krogstad Torgersen
Utålmodig sjel!

 • 13.10.2016, 15:21

Heihei!

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli temmelig utålmodig her på sykehuset. Jeg har sovet 3 av 5 ganger nå, så det vil si at jeg må være her i nesten 4 timer til. Jeg ble vekket i stad nesten en halvtime for sent, så jeg sov nesten en time. Det var visst ingen problem å sovne på kommando som jeg trodde, Hehe!

Jeg kjøpt meg en bok i kiosken som er her på huset. Jeg elsker å se filmer om krigen, så når jeg kom over denne boken som heter DEN GLEMTE SOLDAT- dagbok fra østfronten 1942-1945, tenkte jeg at den ville bli spennende, og det var den!

Jeg skulle ut i skranken i stad for å få meg en legeerklæring på at jeg har vært her disse to dagene, så jeg kan få gyldig fravær fra skolen, så jeg pakket meg godt inn for å skjule mest mulig av hvordan jeg ser ut, haha det er jo så kleint vettu! Men ser jo latterlig ut å komme der nedpakket som om jeg var klar for en tur på nord Polen..

Nei vet dere, det skal bli så godt å få dette styret av. Det klør og det er varmt! Nå er det ikke alt for lenge til jeg skal sove min nest siste halvtime her for denne gang..


 • Publisert i Blogg • Den lille Pandaen c:

  13.10.2016 kl.16:09

  Er den boka no bra?

  Kristin Krogstad Torgersen

  13.10.2016 kl.22:35

  Den lille Pandaen c:: ja, den er veldig spennende :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits