Kristin Krogstad Torgersen
Dag 2 av MSLT - undersøkelsen

 • 13.10.2016, 09:40

God morgen folkens!

Eller for meg er det snart god natt, igjen! Jeg er på plass på sykehuset og skal gjennom den siste undersøkelsen av søvntesten. Jeg sovnet som jeg pleier i går og jeg føler ikke alle disse ledningene ødela for søvnen, så det er jo veldig bra! Nå har jeg et par ledninger mindre på meg, men jeg ser fremdeles ut som en tulling...

I dag skal jeg sove/slappe av i 30 minutter hele 5 ganger. Først nå kl 10, deretter 12, 14, 16 og 18. Det vil si jeg må holde meg på sykehuset hele dagen, for jeg har ikke mye tid på meg når jeg må ta bussen fram og tilbake.

Her skal jeg da prøve å sove, fått juice å greier, samt at jeg får middag og suppe senere! Service, hæ? Helt konge Hehe!

Det skal bli spennende å se om jeg får sovet noe. Jeg tror jeg skal klare å sove litt i alle fall! Dere får ha en fin dag videre, også hører dere sikkert fra meg senere.


 • Publisert i Blogg • Den lille Pandaen c:

  13.10.2016 kl.15:58

  Håper dette går bra :D

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits