Kristin Krogstad Torgersen
Fylt paprika - sunt, enkelt og veldig godt!

 • 11.10.2016, 19:45

Heihei!

Nå blir det mye innlegg om mat her dere, hehe! Men jeg er som sagt utdannet kokk og jeg er kanskje mer glad i å lage mat enn jeg trodde, men da mer som hobby og ikke på et storkjøkken. Jeg kjenner at jeg savner det litt, men presset og stresset som kommer med ved å være kokk var ikke helt greit for min psyke. I alle fall ikke nå. Vi får se hva jeg vil om noen år. 

ANYWAY i dag har jeg gått rundt å tenkt på hva jeg ville ha til middag. Det er så utrolig mye spennende å lage, og så utrolig mye forskjellig man kan gjøre for å få en god og sunn rett. Det endte opp med at jeg ville lage meg fylt paprika, og det er egentlig ingen fasit på hvordan man lager dette for man kan putte oppi hva enn man ønsker, men her er min variant av fylt paprika.

Jeg tok først stekeovnen på 200 grader og for varmet paprikaen litt. Mens den godgjorde seg i ovnen så stekte jeg kyllingkjøttdeig sammen med litt squash, vårløk og paprika. Deretter tok jeg oppi en pose med Toro pizzasaus, her kan man også bruke tomatpure eller hakkede tomater og litt krydder istedenfor om man vil! Etter dette så fylte jeg paprikaen og hadde revet ost på toppen. Svisj, inn i ovnen til osten er smeltet, ha litt salat ved siden av, jeg hadde kinakål, mais og agurk men du kan selvsagt ha hva som helst! 

Dette var utrolig godt og super enkelt å lage! Tok meg ikke mer enn en halvtime fra jeg startet til jeg kunne spise. Jeg elsker å lage mat som er raskt og enkelt! Jeg anbefaler dere alle til å prøve ut fylt paprika, enten på min måte eller din egen. Send meg gjerne din vri av fylt paprika, så jeg kan teste den ut neste gang!
 


 • Publisert i Blogg • Pernille

  11.10.2016 kl.20:37

  Åå, det så superdigg ut! :) Det må prøves!

  isadoras lille univers

  11.10.2016 kl.22:08

  Ser kjempe godt ut!

  iselinslund

  12.10.2016 kl.08:51

  Takk for middagstips, :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits