Kristin Krogstad Torgersen
Følg meg på Instagram <3

 • 11.10.2016, 18:43

Heihei!

Nå var det utrolig godt å sette seg ned i sofaen! Dagen startet med at bussen til skolen var 15 minutter for sen, og jeg hater å komme for sent. Nå som det er 10% regel så får jeg helt panikk om jeg kommer for sent, for hos oss så får du fravær en hel skole time om du kommer mer en 5 minutter for sen.. helt på tryne syns nå jeg..

Det var helt ok å starte på skolen igjen etter ferien, men jeg kjenner at det hadde vært godt med en uke til med fri Hehe. Ellers har jeg vært på trening! Jeg har hatt vondt i hodet i hele dag så jeg tok det litt rolig, men ble en god økt like vel!

I morgen skal jeg på sykehuset og sove over der for å ta en søvntest. Jeg er ikke helt sikker på hvordan dette skal gjennomføres så jeg kan heller komme med et innlegg om dette etter sykehusbesøket. Jeg er i alle fall veldig spent, og jeg håper resultatene viser seg å være bra.

Nå skal jeg slappe litt av også skrive et innlegg om en fantastisk god middag jeg lagde nettopp! Sunn og enkel :)

Følg meg gjerne på Instagram <3

Så snakkes vi senere!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits