Kristin Krogstad Torgersen
Deilig laksemiddag!

 • 10.10.2016, 19:05

Hei på dere! Her har dere et godt tips til sunn og enkel middag! 

Jeg er utrolig glad i laks, det er den beste fisken jeg kan få, og i dag mekka jeg sammen en enkel og helt himmelgod laksemiddag! Middagen bestod av (selvsagt) laks, amadinepoteter, raspet gulrot, brokkoli og en nydelig fiskesaus. 

Det du gjør er å sette ovnen på 200 grader, krydre fisken med salt og pepper og ha den i ovnen i ca 15 minutter. NB: Ikke sett inn fisken før ovnen er ferdig varmet opp. 
I dag hadde jeg kun raspet gulrot, men hvis du vil gjøre det ekstra godt så kan du kutte opp litt kål, ha oppi litt salt og pepper, og litt sitron. Du kan også ha litt majones, dette blir veldig godt! 
Kokt brokkoli, du kan kjøre på med honning og valnøtter på brokkolien om du vil, det gjorde ikke jeg i dag men det er super duper godt til laks!
Jeg har brukt ferdig kokte amadinepoteter. Grunnen til det er at det tar ganske lang tid å koke og steke dette, så jeg trengte kun å varmet potetene i en stekepanne.
Sausen jeg har brukt er ferdig pose fra butikken (Jeg vet, jeg er kokk og burde bruke ferdighetene mine... men jeg syntes at disse pose sausene til fisk er himmelgode!) 

Og vips! der har du en god, sunn og enkel middag! Dagens tips til meg selv og til dere - Kunsten med et sunt og variert kosthold er ikke bare innholdet i maten, men også mengden. Det nytter ikke å spise sunt hvis du spiser så mye du klarer. Spis heller lite men ofte <3

 


 • Publisert i Blogg • Janne

  10.10.2016 kl.21:33

  åå så godt :D

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits