Kristin Krogstad Torgersen
Lei av å være misfornøyd

 • 10.10.2016, 18:41

Heihei!

I dag startet jeg å blogge igjen, etter en del mnd borte. Og som jeg sa i det forrige innlegget så skulle jeg skrive litt om hvorfor jeg vil endre livsstil, og hva jeg egentlig driver med fortiden. 

Dere som har lest bloggen min før, dere vet at jeg har tatt kokkeutdannelse og jeg er ferdig med godkjent fagbrev. Nå i høst så startet jeg påbygging til generell studiekompetanse. For dere som ikke vet hva det er, så er det en ettårig skolegang som man gjerne tar etter yrkesfag/godkjent fabrev for å ha mulighet for å studere høyere. Jeg er veldig fornøyd med å gå påbygg ettersom jeg fant ut at kokk ikke var det jeg ville jobbe med resten av livet. Jeg har ikke helt funnet ut hva jeg vil neste år enda, men det blir nok noe studie på UIA tenker jeg. 

Jeg er, dessverre, en person som kan sitte å syte og klage over ting som det bare er jeg som kan gjøre noe med. Altså jeg kan klage over at jeg får dårlige karakterer, at jeg har vondt i magen hele tiden, at jeg er stygg og feit. Disse tingene er det bare jeg selv som kan gjøre noe med. Jeg får mye vondt i magen fordi jeg sitter å spiser alt jeg har lyst på hele tiden. Jeg spiser meg så mett at jeg kunne trillet ut døra. Jeg kødder ikke. Jeg føler meg feit. Og det er jo ikke så rart, når jeg sitter dag ut og dag inn å spiser så det tyter ut ørene på meg. 

Jeg hadde en samtale med pappa for noen dager siden, hvor jeg sa at jeg følte meg tjukk. Pappa protesterte sterkt og sa jeg absolutt ikke var tjukk, og innerst inne så vet jeg det. Jeg er ikke tjukk, men jeg har noen kilo som ikke er farlig å bli kvitt. Og disse kiloene gjør selvtilliten min veldig dårlig. Nå har jeg bestemt meg. Jeg skal slutte å klage, og jeg skal sette meg ned å skrive en plan, og jeg skal fullføre. Det er jo ingen andre som kan endre disse tingene enn meg selv. Jeg skal spise sunt og variert, jeg skal trene og tenke positivt. 

Jeg kommer ikke til å kutte ut sukker og sånne ting, og jeg kommer til å unne meg noe godt av og til. Går jeg for hardt ut så kommer jeg til å feile med en gang. Men jeg skal ikke gjøre som før at jeg spise masse søppel hele tiden. Nå snakker vi variert kost hvor det skal være fisk på menyen minst en gang i uken, masse grønnsaker til maten, og godt kjøtt. Jeg har virkelig troen på meg selv denne gangen, og jeg skal vinne over meg selv og den dårlige selvtilliten! Jeg er så lei av å være misfornøyd, så dette må jeg bare gjennomføre. Jeg er veldig glad i å trene, spesielt styrke. Så akkurat den delen tror jeg kommer til å gå veldig bra. Kostholdet der i mot er jeg mer usikker på. Jeg spiser aldri frokost, og jeg spiser ikke mer enn 1-2 ganger om dagen. Jeg må skjerpe meg, spise frokost, lunsj, middag og kvelds. Og gjerne noen mellommåltider med frukt og grønt. Jeg skal klare dette, og jeg gleder meg til å fortelle dere underveis hvordan det går!

Er du som meg og liker å klage over ting som egentlig bare du kan gjøre noe med? Få fingeren ut å gjør noe med det. Det er det beste tipset jeg har! Ting blir ikke bedre av å klage, tro meg!  Og har dere noen spørsmål så svarer jeg gjerne <3


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits