Kristin Krogstad Torgersen
Jeg er tilbake <3 Med nytt design og nye mål!

 • 10.10.2016, 11:39

Heihei! Nå er jeg tilbake, etter en lang tid borte fra bloggen. Jeg har også frisket opp bloggen min med et nytt design (gratis design fra albiss.blogg.no) og jeg er kjempe fornøyd! 

Jeg har slitt veldig tidligere med å vite hva jeg skal blogge om, men nå har jeg et mål om å komme meg i bedre form fysisk og psykisk så jeg tenker at det er noe jeg kan blogge om, og som forhåpentligvis kan være interessant for folk. Planen min for å oppnå målene mine er å trene, spise sunt og tenke positivt. Jeg har trent en stund nå, men jeg har ikke trent like godt som jeg hadde håpet. Jeg trente veldig bra for 1-2 år siden og jeg vil veldig gjerne tilbake dit hvor jeg var og litt til. Jeg tenker at det er bra for meg å kunne skrive om dette et sted hvor jeg kan få innspill fra andre og hvor jeg kan skrive alt av tanker og følelser. 

I dag startet dagen med planlegging av min nye "livsstil", farmen og en god frokost med havregryn. Etterhvert nå så tenkte jeg å hoppe i det, og suse meg ned på treningsenteret. Skal jeg gjennomføre dette så må jeg bare hoppe i det med en gang! Jeg skal skrive et innlegg senere hvor jeg skal forklare litt hvorfor jeg har disse målene og hva jeg driver med fortiden. 

 
Håper dere som leste bloggen min før vil lese videre, også vil jeg si velkommen til dere som aldri har vært innom bloggen min før <3 Håper dere vil syntes at bloggen er interesant og kom gjerne med spørsmål eller innspill, det er bare koselig :)


 • Publisert i Blogg • Nina

  10.10.2016 kl.11:52

  Så fint design!

  Kristin Krogstad Torgersen

  10.10.2016 kl.18:01

  Nina: Det syntes jeg også :) all ære til hun som lagde det :)

  Johanne

  10.10.2016 kl.22:01

  <3

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits