Kristin Krogstad Torgersen
Itrack Studio Facusrite VS Zoom H2n Handy Recorder

 • 18.03.2016, 10:52

Dette var lenge siden dere! Plutselig fikk jeg lyst til å ta en titt innom bloggen min, og det var trist å se at jeg ikke hadde blogget på en stund. Det har egentlig ikke skjedd sånn alverdens siden sist, annet enn at jeg har fått meg en herlig kjæreste, jeg er fylt tyve år, og jeg har kun noen få mnd igjen av læretiden min før det er avgårde på år nr 3 videregpende (påbygg). Tiden går veldig fort! Føler det var i går at jeg startet utdanningen min på Vg1, men det er allerede gått 4 år, nesten. 

Nå har jeg faktisk ikke blogget siden før jul, og derfor har jeg jo ikke fått anledning til å fortelle dere at jeg fikk det jeg ønsket meg aller mest til jul, nemlig Itrack studio focusrite!! Som er et hjemmestudioanlegg, for dere som ikke visste det.


(bildet er lånt fra Google)

Dette studioet er genialt for deg som liker å lage musikk, covre andres låter, eller spille inn lyder til film. Jeg kobler min opp akkurat som på bildet, bare at jeg bruker Macbook.

Inne på alle "Store" butikkene på apple så finnes det en app som heter Garageband, og det er den som er vist på bildet, og det er den jeg bruker når jeg covrer sanger og poster dem på youtube. Via garageband så kan du endre klang på vokalen, du kan få forsterker til gitaren, du kan spille piano uten å ha et piano forran deg, du kan få en ferdig laget beat av trommer, og mye mye mer! Jeg anbefaler denne appen sterkt for deg som elsker musikk og som liker å pusle litt med musikken. Det er sikkert mange som har hørt om denne appen før, men jeg vil så gjerne få frem at den er GANIAL! 

Dette nye studioet er så fantastisk bra. Jeg har hatt en annen ting som jeg har spilt inn sanger med, men den er langt ifra like god og jeg har aldri helt fått den til. Men man kan høre GOD forskjell på covrene mine hvem av studioene jeg har brukt, og det tenkte jeg å vise dere nå. 

Denne er spilt inn for 3 år siden, og da brukte jeg en innspillingsmikrofon som heter Zoom H2n Handy Recorder.
 
Her har jeg spilt samme sang 3 år senere, bare her har jeg brukt Itrack Studio Focusrite. Og på denne coveren har jeg med 2 stemme. 

 

Her hører dere stor forskjell på lydkvaliteten. Stemmen min har faktisk ikke forandret seg sånn alt for mye heller føler jeg på disse 3 årene. Jeg har vell fått litt mer teknikk i stemmen min, ellers er den veldig lik hehe. Jeg tenkte å vise dere en cover jeg har spilt inn for ikke så veldig lenge siden, og den ble jeg veldig fornøyd med. Det er vel den første coveren jeg har lagt ut, som jeg faktisk har vært stolt over. Og jeg har faktisk lagt ut en god del sanger på YouTube kanalen min.

Her er covern iallfall..

Håper dere likte spesielt den siste videoen her, som jeg selv er veldig fornøyd med. Jeg vet det kan være ganske kjedelig å høre på når dere ikke kan se meg synge, men jeg har verken et godt kamera eller ansikt for å filme en sangvideo, så derfor har jeg valgt å legge ut et bilde istedenfor. 

Nå skal jeg nyte resten av dagen før det bærer avgårde på jobb, kanskje jeg tar meg en tidligere tur ut til sentrum for å shoppe litt før jobb, jeg får tenke litt mer på det, klokken er jo tross alt ikke så mye enda! hehe. Ha en fin dag dere, og kanskje det ikke er lenge til dere hører fra meg igjen!


 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits