Kristin Krogstad Torgersen
Travel morgen

 • 30.11.2015, 13:44

I dag startet jeg dagen utrolig tidlig. Tante ungene mine våkner alltid så grytidlig, så jeg var vel våken før kl 6 i dag på morgenen. Sto ikke opp før kl 08 for da måtte jeg ringe legen, trengte en time ganske raskt i dag. Jeg måtte derfor reise ganske tidlig fra Evje, for så å kjøre innom Vennesla og hente mamma som skulle være med meg til legen. Ble veldig stress pga dårlig tid, men det gikk seg til!

Etter legen så surret mamma og jeg litt rundt på senteret fordi hun manglet en gave til pakkekalenderen til min lillesøster. Deretter måtte jeg tilbake til Kristiansand. Og nå sitter jeg her. heheJeg må egentlig hive meg rundt igjen nå. Jeg har seinvakt i dag, men må komme tre kvarter før... Det var iallfall deilig å få slappet av litt etter en ganske travel morgen! 

Ha en fortsatt fin dag videre dere <3

 

 


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  30.11.2015 kl.14:15

  Ønsker deg en super flott dag <3

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits