Kristin Krogstad Torgersen
5 ting som irriterer på jobb

 • 29.11.2015, 11:08

God morgen alle sammen! 

Nå tenkte jeg å nevne 5 ting som irriterer meg så sinnsykt når det kommer til gjestene på jobb. Det er sikkert mer også, men det er spesielt 5 ting jeg kan bli helt sprø over. 

 1. Når jeg står og lager mat i grillen (åpen ala carte, hvor gjestene faktisk kan se deg og har mulighet for å snakke med deg) også kommer det bort en eller annen tulling og spør: " Kan jeg få en mugge med vann?"
  - Jeg blir helt sprø! TROR DU VIRKELIG at jeg, som står å steker biff, kan gå å fylle vann i en mugge!? Det er andre folk som gjør det, og det kalles, SERVITØR! 
 2. Når gjesten kommer opp med tallerken og bare setter den der jeg holder på å legge opp annet mat, eller spør om hvor de skal sette den. 
  - Igjen, jeg er INGEN SERVITØR, og det er heller ikke en god løsning å sette den tallerknen akkurat der jeg jobber. Og det kommer faktisk servitører og rydder for deg, om du bare kan ha et snev av tålmodighet. Det er heller ikke farlig om tallerknen må stå litt ved siden av deg, selv om du er ferdig. Åh, jeg blir så irritert...!!
 3. Når gjesten kommer og spør om de skal bestille her.
  - Du står der småstressa, pga mye bestillinger, også kommer det folk og spør om de skal bestille her. Er du seriøs? Du ser godt køen ved siden av deg, og der står det også en servitør. Tror du da, VIRKELIG, at du skal bestille akkurat her?!  
 4. Når du steker en perfekt medium biff, og gjesten klager.
  - Hvorfor bestille medium, når du egentlig vil ha godt stekt? Når du ikke vet forskjell på medium og godt stekt, er det ikke bare å spørre? eller iallfall, beskrive hvordan du vil ha biffen stekt?.. irriterende
 5. Når gjesten kommer 10 minutter etter at bestillingen er slått inn, og vil endre på noe.
  - Er det mulig!? Jeg har allerede gjort ferdig halve retten, og du kommer nå, og vil ha gratinerte poteter istedenfor båtpoteter. Som tar 10 nye minutter. Skulle ikke vært lov å endre på bestillinger.. så frustrerende når du står der med masse andre bestillinger..

 

Haha, det var godt å få ut litt frustrasjon! Disse tingene skjer faktisk daglig, kanskje ikke alt på samme dag, men flere av punktene oppstår dagelig og jeg blir så irritert inni meg... Men jeg kan jo ikke annet enn å være snill med gjestene, så jeg får bare ta meg sammen og finne meg i det. 

Nå er jeg på besøk hos min søster som akkurat har flyttet til Evje, dere får ha en fin dag videre <3

 


 • Publisert i Blogg • Therese

  29.11.2015 kl.11:21

  Ser frustrasjonen! Ta gjerne en titt på min blogg www.sparkleista.blogg.no :) Ha en super søndag!

  Amanda

  29.11.2015 kl.11:24

  Uff skjønner at du blir irritert! Hadde blitt sykt mye irritert jeg å.

  Znippen.no

  29.11.2015 kl.11:54

  Haha, skjønner deg! Er masse som irriterer meg i min jobb og, som ikke inneholder å lage mat da men :P Ha en fortsatt bra dag! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

  Ida Johanson

  29.11.2015 kl.14:27

  Haha, har sykt mange sånne punkter på min jobb også..

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits