Kristin Krogstad Torgersen
23.11.2015

 • 23.11.2015, 00:28

I dag valgte jeg å dra tilbake til hybelen, og jeg har allerede hatt et sammenbrudd. Jeg skulle bare ringe faren min å snakke litt, også ble det til at jeg begynte å gråte. Vi snakket lenge, og igjennom samtalen så ble jeg bare mer og mer lei meg og trist. Vi snakket blant annet om at jeg må få gjort noe med problemene mine. Men det er ikke bare å gjøre det. Det er vanskelig, og jeg er der at jeg ikke kan se at dette kan gå over, eller bli bedre. 

Jeg har ikke vært i hybelen på en måned, så det var ganske mye å få gjort. Det var hovedgrunnen til at jeg dro opp idag, faktisk. Det trengtes å vaskes og ryddes, ettersom jeg dro hjem ganske spontant for ca en måned siden. Etter jeg dro hjem så var jeg kun innom hybelen et par ganger, og egentlig bare overså rotet jeg hadde etterlatt meg. Nå er det helt ryddig og rent her, så det er bra. 

Det er helt riktig det pappa sier, jeg må få gjort noe med problemene mine. Men jeg ser ikke hvordan jeg skal få det til. Uff.. Det høres ut på disse innleggene jeg skriver at jeg er en eneste stor idiot med masse problemer og psyke.. jeg må få frem at jeg er glad og har det fint jeg også, og har det greit med venner og familie. Men denne psyken tar ofte overhånd i en del situasjoner. Noe er blitt bedre enn før, andre ting er blitt verre enn før, men jeg er ikke deprimert hele tiden. Jeg er optimistisk, og håper en dag at jeg skal bli helt frisk fra denne psyken. Det skal jeg klare, men hvordan? Det vet jeg ikke enda

Beklager for at jeg nesten bare kommer med sånne negative og deprimerende innlegg, skal prøve å bli flinkere til å blogge om positive ting, hehe! Kan slenge inn en positiv ting i all denne negativiteten, jeg skal nemlig på trening i morgen. Jeg har ikke trent hele denne uken pga jeg jobbet seint, og med mye pendling fra Arendal, så ble det ikke tid. Jeg trente masse før denne uken, så jeg gleder meg til å komme tilbake!

Nå skal jeg prøve å få sove litt.. jeg prøvde forresten å få med et bilde her, men det funket ikke.. beklager det! 

God natt fine folk <3

 

 


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  23.11.2015 kl.12:29

  Ønsker deg en super flott uke =)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits