Kristin Krogstad Torgersen
Handy woman!

 • 21.11.2015, 14:29

I dag hadde jeg vekkerklokken på kl 10:00. Jeg var nødt til å få skiftet dekk på bilen, og siden jeg jobber veldig mye så måtte jeg benytte sjansen i dag når jeg først hadde sjans.

Her trengs det ingen mann skjønner dere! Frøkna her stilte opp i vinterbukse og arbeidsjakke, og utrolig nok tok det kun en time.

Jeg tenker, hvorfor bruke penger på at andre skal gjøre en jobb som bare tar deg en times tid? Jeg skjønner hvis du har dårlig rygg, eller har andre grunner til å la vær. Men jeg syns det er greit å spare de kronene, og bare gjør arbeidet selv. Og skifing av dekk er faktisk ganske morro!

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb. Også har jeg akkurat lest kommentarene jeg fikk på forje innlegg. Veldig fine kommentarer og jeg setter pris på at dere prøver å gi meg råd. :)

Ha en fin dag folkens <3


 • Publisert i Blogg • pappaisjappa

  21.11.2015 kl.14:46

  Herlig... ☺️ Må bytte dekk snart jeg også. Begynner å få dårlig tid 😁

  Tina

  21.11.2015 kl.14:47

  Flink, fin blogg Ha en fin dag, titt gjerne innom bloggen min:)

  Irene

  21.11.2015 kl.15:16

  Så kjekt å se at det er flere handy frøkener her i verden ;)

  er selv overhodet ikkje redd for litt skitt på hendene og ordner det meste selv. Mye pga eeg er nødt å fikse selv siden samboeren reiser ein del pga jobben og derfor er lite hjemme.

  Hadde blitt minimalt gjort om eg skulle ha venta på han ;)

  Ha ei strålande helg! :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits