Kristin Krogstad Torgersen
Pull your shit together and go work out!

 • 03.11.2015, 22:12

I dag hadde jeg en utrolig bra treningsøkt! Det var kjempe deilig å få kommet igang igjen, etter en liten uke med sykdom. Som jeg sikkert har sagt hundre ganger før, så blir jeg så utrolig glad av å trene. Jeg føler meg så mye lettere til sinns og trening kan jeg si med hånden på hjertet, at er den beste terapien jeg noen gang kan få. Det hjelper godt på psyken og det er så deilig. 

Noen ganger må man sparke seg selv litt bak, for å komme igang igjen. I morgen skal jeg også trene, og jeg gleder meg masse. Uansett hvor trøtt jeg er etter jobb, så går jeg på trening, og trøttheten går over. Kroppen får så mye energi, som er så herlig å kjenne på. Det er også veldig gøy å se fremgang, da ser du liksom at det lønner seg å trene og når det i tillegg er veldig gøy i seg selv å trene så er jo det bare helt supert!

I kveld skal jeg legge meg til en fornuftig tid. Denne uken, bortsett fra mandagen som var, så jobber jeg tidlig. Og med tanke på at jeg må ta buss helt fra Arendal, så er det ganske tidlig jeg må stå opp. I går fikk jeg kun 3 timer på øyet pga jeg kom hjem så seint, men heldigvis så hjelp det med en god time med søvn på bussen. 

Ha en fin kveld videre mine fine lesere! Nå skal jeg snart køye´an!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits