Kristin Krogstad Torgersen
Truth is, I'm scared of growing up...

 • 30.10.2015, 02:03

Jeg syns det er så rart å vokse opp å bli voksen. Du går liksom fra å være et barn som leker rundt og ikke tenker, til å bli voksen med mye ansvar, masse tanker osv. Som barn tenker man jo selvsagt mye da også, men på en helt annen måte enn når du er voksen. Veien til det voksne liv føles som en evighet når du er barn og i starten av tenårene, men så fort du er blitt 16, så går årene kjempe fort! 

Jeg husker jeg pleide å tenke at 16 åringene var så store og kule, da jeg var liten. Da jeg selv ble 16, så skjønte jeg jo at 16 åringer ikke var så veldig store likevel. Sånn tenkte jeg om 18-19 åringer også, men nå... Jeg føler meg fortsatt ikke særlig stor. Jeg føler meg ikke som et barn lenger, men ikke som en voksen heller.

Jeg har aldri likt tanken på å bli voksen. Jeg liker fortsatt ikke tanken, men dessverre så er det sånn det er. Om jeg så vill eller ei. Det er skremmende å tenke på fremtiden. Hva  gjør jeg om 10 år? Kommer jeg til å lykkes med livet? Det var så mye lettere å være barn. Nå er jeg jo midt oppi den vanskeligste tiden i livet. Jeg er snart voksen. Jeg er ikke lenger et barn eller en tenåring. Jeg må klare meg selv, stole på mine egne valg. Gjøre det rette. Hvis jeg gjør noe feil.. nei da er det ingen andre som kan ta skylden for det. Jeg står ene å alene med valget av hva jeg vil gjøre, og ikke gjøre. Det er så skummelt. 

Det er skummelt å tenke på at sånn livet mitt er nå og de folkene som er rundt meg, bare er nå. Om ett år, eller to.. kanskje til og med bare noen måneder, uker, sekunder... så kan alt være forandret. Folk rund oss reiser bort, du mister kontakten med vennene dine, noen dør. Og det blir ikke bedre med årene heller. 

 hehe, uff.. er det bare jeg som er redd for å vokse opp? Eller er det egentlig helt normalt å være litt sårbar når det kommer til den delen hvor enn er på vei til å bli voksen..?


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits