Kristin Krogstad Torgersen
Lyst på en forandring..

 • 27.10.2015, 07:02

God morgen alle sammen!

Jeg har tenkt litt i det siste, og jeg har veldig lyst på en forandring på håret! Jeg har for øyblikket extentions, men til vanlig har jeg hår som akkurat rekker ned til skuldrene. Jeg klippet meg veldig kort for 2 år siden, men valgte å spare ut igjen. Jeg har igjennom spareprosessen, kommet frem til at jeg trives best med kort hår. Denne gangen vil jeg ikke ha det alt for kort, men noe alla disse to bildene. En mellomting av dem hvis dere skjønner.

Jeg vil ikke ha skinnet rundt hele hodet, bare en god del av den ene siden. Her er bilder fra sånn jeg så ut da jeg klippet meg helt kort for 2 år siden.

Jeg føler selv at jeg kler best kort hår, og når jeg selv trives best med kort så er det ikke så vanskelig å klippe seg, hehe! Men jeg vil som sagt ikke ha så kort som sist.

Sist jeg klippet meg så gikk jeg fra kjempe langt brunt hår, til den sveisen dere ser ovenfor ( det til venstre ). Etthvert så lot jeg vær å farge sidene, sånn at jeg hadde lyst oppe og brunt rundt. Som vist på bildet ovenfor.

Jeg kan like godt slenge med et bilde som viser hvordan jeg ser ut nå, med extentions ( som jeg forøvrig er kjempe lei, ikke min greie i det hele tatt ).

Hva syns dere jeg bør gjøre? Syns dere jeg kler best langt eller kort hår? :)

Ha en fin dag videre!


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  27.10.2015 kl.08:52

  Du er vakker som du er nå synes jeg =) <3

  Kristin Krogstad Torgersen

  27.10.2015 kl.17:30

  Constanza Marcela: hehe, takk for det :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits