Kristin Krogstad Torgersen




Syltet gresskar og polkabeter

 • 26.10.2015, 23:31

God kveld fine lesere!

Nå sitter jeg på bussen hjem fra jobb. Bussen gikk 5 over elve, så jeg hadde 6 min på meg til å skifte fra uniform til sivilt og løpe til bussen. Rakk det akkurat! Har aldri skiftet så raskt noen gang, hehe!

Arbeidsdagen i dag har vært veldig gøy faktisk! Motivasjonen er på plass og jeg rett og slett koser meg på jobb! I dag tok en kollega og meg oss tid til å sylte litt gresskar og polkabeter. Jeg er ikke veldig glad i polkabeter eller rødbeter i det hele tatt, men når det ble syltet likte jeg det kjempe godt!

Det finnes flere måter å sylte på. Vi har en metode vi kaller "1,2,3". Med det mener vi 1 (dl,l ...) eddik, 2 (dl,l ...) sukker og 3 (dl,l ...) vann.

Dette kokte vi opp. Som på bildet ovenfor så puttet vi oppluttet kresskar og polkabeter i skiver oppi syltetøy galss, som jeg kaller det, og syltelaken selvsagt. Dette skal stå kaldt i minst ett døgn. Sammen med gresskaret hadde vi også oppi chilli og ingefær. Dette er faktisk en veldig fin julegave også, for dere som ikke vet helt hva dere skal gi. Det er lett å lage, og det kan stå en god stund!

I kveld var også min far og stemor innom for å spise. Jeg syns det var veldig koslig at de ville komme innom. Jeg fikk også veldig mye skryt for maten jeg lagde til dem, og det setter jeg veldig pris på! Ingenting er bedre enn å få et smil og komplimenter av dem som har spist maten du har laget. Vi kokker liker å bruke kreativiteten under matlagingen. En enkel rett kan plutselig bli veldig fin og bra hvis man legger litt ekstra arbeid i det. Og da er det veldig hyggelig å få gode tilbakemeldinger.

Nå skal jeg slappe av resten av bussturen med god musikk på ørene!

God natt


 • Publisert i Blogg



 • missmommy.blogg.no

  26.10.2015 kl.23:37

  Fin og inspirerende blogg :) ønsker deg en god natt ;)

  Constanza Marcela

  27.10.2015 kl.08:49

  Ønsker deg en fin start på dagen <3

  Skriv en ny kommentar






  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av



  hits