Kristin Krogstad Torgersen
Home where I belong

 • 26.10.2015, 12:30

Akkurat i skrivende stund så sitter jeg hjemme hos faren min. Jeg har bestemt meg for å være hjemme en stund nå, for å klarne opp i tankene mine og sånne ting. Det kommer til å bli mye bussing fremover, men det skal nok gå helt fint. Jeg sovner nok av og til hjemme i Kristiansand også, men foreløpig så vil jeg være mest mulig i Arendal. Jeg har jo tross alt pendlet til jobb før, og jeg har ingen problem med å sovne på bussen heller. Som jeg skrev i et innlegg for ikke veldig lenge siden, så er det ikke bare bare å flytte for seg selv. iallfall ikke for min del. Jeg er en person som trenger å ha venner og familie rundt meg. I Kristiansand har jeg bare kollegaene mine, og broren min (men han ser jeg sjeldent pga mye jobbing og sånt). Jeg har også en del ting å snakke med pappa om, sånn at jeg kanskje kan få et bedre sinn også. Psyken min har tatt litt overhånd i det siste, og for at det ikke skal bli alt for ille så må jeg ta tak i det nå.. før det er for sent. 

I dag skal jeg på jobb halv 4. Og jeg må faktisk gjøre meg klar til jobb nå. Bussen min går kvart over ett. hehe. Stress, I know. Men jeg må bare tenke at det er for mitt eget beste at jeg er hjemme en stund :)


Ha en fin mandag folkens! Husk - Ny uke, nye muligheter <3


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  26.10.2015 kl.13:01

  Håper ting blir bedre <3

  Kristin Krogstad Torgersen

  26.10.2015 kl.23:35

  Constanza Marcela: får satse på det :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits