Kristin Krogstad Torgersen
Are you lonely? - yes

 • 16.10.2015, 16:40

Det er ikke bare bare å flytte til en annen by. Vekk fra familie og venner. Gå fra å få hjelp med alt, til å måtte klare seg selv. 

Jeg har nå bodd i Kristiansand i ett år. Bortsett fra den ene måneden jeg flyttet hjem litt i sommer. Jeg kjenner det at jeg savner veldig å bo i nærheten av vennene mine og familien. Jeg reiser mye nedover til Arendal, men siden det er dyrt og langt å reise, så er det ikke så lett å dra nedover hele tiden. 

I det siste har jeg hatt en skikkelig dårlig periode. Jeg har kjent på en følelse som har ligget å surret lenge i meg. Egentlig helt siden jeg flyttet. Ensomhet. Det er liksom så tomt rundt meg her i Kristiansand. Jeg jobber og er sosial med dem og finner, en sjelden gang, på ting med noen av de også. Men stort sett så drar jeg hjem og trener. Det er liksom det. Jeg sitter alene. Og når enn ikke er 10 år lenger, så er det ikke lett å finne seg venner. Om mindre man går skole, noe jeg ikke gjør for øyeblikket. Jeg har ikke tid til å begynne med lagsport eller noe annet på fritiden heller pga mye jobbing. Det er heldigvis ikke så ille alltid. Jeg har dager hvor jeg syns det er veldig deilig å være alene, men stort sett så kjenner jeg at jeg gjerne skulle hatt vennene mine i nærheten.Når jeg er ferdig med læretiden, så skal jeg mest sannsynlig flytte tilbake til Arendal, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg er bare redd ensomheten blir alt for mye for meg. Ett år er ganske lenge. Jeg får bare prøve å holde ut. 


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  16.10.2015 kl.18:24

  Forstålig.. noen ganger kan det være bra å begynne blanke ark og noen ulempe med det håper du finner deg til rette og finner nye venner å sånt =)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits