Kristin Krogstad Torgersen
Improvements begins with "I"

 • 05.10.2015, 01:27

Heihei dere <3 (sry for 0 oppdateringer..)

Nå har jeg akkurat hatt mine to siste ferie uker i år. I morgen begynner jeg på jobb igjen, og jeg har blandede følelser på om jeg føler meg klar eller ikke. Jeg hadde en veldig dårlig periode rett før jeg skulle ha ferie, som gjorde at alt på jobb ble et ork og noe jeg faktisk hatet til slutt. Jeg føler meg mye bedre nå og jeg håper for Guds skyld at jeg kommer sterkere tilbake både fysisk og psykisk. Det er ødelegger ikke bare for meg når jeg har disse tidene, men det ødelegger også for folket på jobb.. Nok om det..

Nå som sommeren er over, og det går mot kaldere tider så har jeg bestemt meg for å bli mye flinkere når det kommer til trening og kosthold. Jeg trener mye, men i sommer har jeg vært veldig sløv. Derfor må jeg stramme inn tøylene ganske mye, sånn at jeg kan gå tilbake til gamle gode treningsvaner. Her snakker vi nada med godsaker og godterier. Minimalt alkohol (jeg skal iallefall gjøre så godt jeg kan), og masse trening. 

Denne sommeren har jeg spist og drukket hva jeg har villet. Men det skal det bli slutt på nå. Jeg er motivert og jeg vet jeg skal klare å komme tilbake til hvor jeg var. Jeg tror faktisk at jeg skal bli enda flinkere enn det jeg var. Jeg har troen på meg selv. Og det er sånn det må være, fordi..*Improvements begins with I* Jeg elsker det bildet ovenfor. Og det som står er så kjempe sant! 

Dette innlegget ble utrolig rotete, men jeg følte for å oppdatere bloggen. Det ble utrolig seint, så jeg skal komme sterkere tilbake i morgen. God natt til dere som fortsatt er våkne, også blogges vi igjen!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits