Kristin Krogstad Torgersen
Sunn og kjempe enkel laksemiddag!

 • 15.07.2015, 23:46

Hallo folkens! Beklager for at jeg er så dårlig på å blogge, men det er så mye som skjer fortiden at jeg ikke får tid. Jeg er jo på jobben mesteparten av dagen, også er jeg på trening og andre ting i tillegg, så dagene går liksom i hu og hast forbi. I går klarte jeg faktisk å dra med meg mamma på trening, hehe! Hun var kjempe flink, og hun sier hun har tenkt til å begynne trene, så vi får se om hun holder det hun sier. 

I dag startet dagen min utrolig tidlig, nemlig kl 06.00. Jeg begynte på jobb kl 08. Det er veldig deilig å ha tidlig vakter pga man kommer hjem tidlig og man har hele formiddagen og kvelden fri, men det er også et stork ORK å komme seg opp om morgenen! Jeg sliter skikkelig, haha! Nå er jeg ikke veldig flink til å legge meg tidlig, det merker dere vel fordi jeg ofte blogger sent, men det er jo da jeg har tid.

Jeg tenkte å fortelle dere en kjempe enkel og sunn laksemiddag "oppskrift". Jeg vil ikke kalle det en oppskrift egentlig, men fant ikke et bedre ord.. Uansett. Denne retten er utrolig enkel, og den er som sagt sunn. Jeg bruker kun grønnsaker og laks. That's it! Og det er utrolig godt! Du kan selvsagt bruke de grønnsakene du liker best, men her er iallfall de jeg brukte i dag: 

Paprika, stangseleri, agurk og rødløk - Dette stekte jeg i en panne med salt og pepper. 
Fisken hadde jeg også kun salt og pepper på. Jeg kunne selvfølgelig gjøre litt mer ut av dette, som å lage en saus og litt sånt, men hele poenget med denne retten er at den skal være veldig enkel og sunn. Det er ikke veldig sunt med saus, poteter og sånne ting. Dette er også en rett som bare tar 15 min å lage, kanskje ikke det en gang. Så den er kurant om du har dårlig tid og ikke har lyst på brødskive, og hvis du akkurat har kommet hjem fra trening og har lyst på noe godt, enkelt og sunt! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, er nemlig ikke lenge siden jeg kom hjem fra trening. Også må jeg opp kl 06.00 i morgen også, så vi blogges! 


 • Publisert i Blogg • http://hevhodet.blogg.no/

  15.07.2015 kl.23:57

  Nydelig blogg du har :) Laks er så godt !

  Ha en fin kveld videre :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits