Kristin Krogstad Torgersen
Tilbakeee!

 • 06.07.2015, 23:53

Heisann folkens! Da er jeg tilbake yeey :)

Endelig er jeg på plass i ny leilighet. Jeg har fått alt på plass og jeg er veldig glad for at jeg fant en hybelleilighet så nærme jobb og trening. Jeg har hatt fri i hele dag, så jeg hadde egentlig tenkt til å blogge tidligere i dag, men jeg har ikke hatt tid. Jeg har vasket, tatt oppvasken, vasket klær, trent osv. Ulemper ved å bo alene, haha!

Det var utrolig godt å få begynt med treningen igjen. Dere aner ikke! Jeg var kjempe spendt på om jeg hadde ødelagt alt etter denne pausen, men jeg ble positivt overrasket over meg selv. Jeg merket ingen forskjell, helt ærlig. Det var som om jeg aldri hadde hatt pause fra treningen, men samtidig så hadde jeg en følelse av at jeg gikk tilbake til et annet liv jeg levde før. Det høres helt teit ut, men det føltes kjempe rart å være tilbake på treningsenteret. Jeg var der liksom så og si hver dag før, men så flyttet jeg, og jeg har ikke vært der før nå. Nesten to måneder senere. 

 

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med god musikk i luften og bare tenker. Jeg har så mange rare følelser fortiden. Jeg er liksom glad, lei meg, sint, og lykkelig på en og samme tid. Er det mulig? Haha! jeg er et snålt menneske. Enda snålere er dette innlegget. Jeg er egentlig veldig dårlig på å blogge, men en blogg i mine øyne er en slags dagbok, og i en dagbok er det ingen grenser på hva man kan skrive, og/ eller hvordan man skriver. So, I just keep doing what im doing! 

Dette snåle innlegget skal jeg snart runde av. Jeg burde sove snart, sånn at jeg orker å stå opp i morgen for å trene før jobb. Jeg skal prøve å skrive et litt mindre snålt innlegg i morgen, hehe.. VI SNAKKES !


 • Publisert i Blogg • SajaaKariim

  07.07.2015 kl.00:22

  fint skrevet <3 <3 og nyyydelig blogg

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits