Kristin Krogstad Torgersen
Flyttestress

 • 24.05.2015, 20:58

Uff, trodde ikke det skulle bli så vanskelig å flytte herfra. Men jeg kjenner på meg at jeg gjerne skulle vært her lenger. Nå skal jeg nemlig flytte hjem til Arendal frem til jeg finner noe annet, men helst ville jeg ha funnet noe med en gang. Dessverre er det veldig lite som er greit nok for min del her, akkurat nå. Det er super stress. Jeg syns faktisk det er kjempe trist å måtte flytte herfra nå. Jeg liker Kristiansand kjempe godt.. 

Tenkte å bare komme med en lite oppdatering.. jeg må nesten vaske klær og styre på videre, så vi blogges! 


 • Publisert i Blogg • fitnesskokken

  24.05.2015 kl.21:06

  Hvordan blir det med jobben da?

  Kristin Krogstad Torgersen

  24.05.2015 kl.21:33

  fitnesskokken: Må nok busse frem og tilbake. Men forhåpentligvis så finner jeg noe annet snart. Jeg har to uker ferie, men skal på tur fra 1.juni, i en uke. Så det var like greit å flytte nå, så jeg slepper å stresse med det når jeg kommer hjem fra ferie, for da har jeg bare 4 dager på meg til å komme meg ut her jeg er nå.

  Bella

  26.05.2015 kl.13:17

  Hvorfor skal du flytte fra Kristiansand?

  Kristin Krogstad Torgersen

  26.05.2015 kl.21:23

  Bella: Fordi der jeg har bodd har sommerutleie nå, også ville jeg ikke lenger bo i bofelleskap. Dessverre så var det ingen leiliheter/hybler som jeg kunne ha akkurat nå, så derfor måtte jeg flytte hjem. Men er nok tilbake snart, venter bare på at den perfekte hybelen/leiligheten kommer :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits