Kristin Krogstad Torgersen
Shape Up - trening og snikksnakk

 • 20.05.2015, 23:31

God kveld, god kveld! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Det er faktisk en god stund siden jeg trente sist, fyfy! Det var utrolig deilig å gå på trening igjen i dag. Jeg sitter igjen med masse energi og god samvittighet! 

I dag løp jeg 30 min på mølla. Utrolig at jeg klarte det, etter at jeg har vært litt småsyk og ikke trent så godt. Det er greit å vite at man kan ta litt lengre pauser, uten at det ødelegger kondisjonen helt. Ellers har jeg trent resten av kroppen også. Og det er en deilig følelse å tenke på at jeg har gjort noe godt mot meg selv i dag. Det er den beste følelsen som finnes! Det å kjenne at man tar vare på seg selv, det er bare helt supert! 

 
 

I morgen begynner jeg på jobb seint, så jeg tenke å ta en økt før jobb. Gleder meg allerede! Nå kjenner jeg at jeg har fått treningsgnisten litt tilbake. Man blir litt slapp og sløv av å være forkjølet. Man blir også fortere sliten, og hoster tar overhånd. Men nå er alt blitt litt bedre enn det var. og da får jeg også lyst til å begynne å trene ordentlig igjen. 

Hver måned pleier jeg å kjøpe et magasin som heter Shape Up, og jeg elsker det blandet! Det finnes så mye inspirasjon, tips og treningsglede i det, at jeg bare har lyst å trene mer og mer. Det er et typisk jenteblad, så for deg som er jente og elsker å trene, eller bare ønsker å få inspirasjon til og begynne å trene - så er dette magasinet helt ypperlig for deg! 
 
Nå får jeg hoppe i dusjen, og få lagt meg. Men før jeg legger meg skal jeg se en episode av Paradise hotell - ja, jeg er en av dem som er hekta på Paradise hotell, haha! 

Håper alle har hatt en fin dag, også blogges vi igjen i morgen!

God natt godt folk <3 


 • Publisert i Blogg • Så flink du er.:) Herlig med en kveldsøkt!

  Kristin Krogstad Torgersen

  22.05.2015 kl.12:15

  Maren Helgemo: Tusen takk :) ja, det er kjempe herlig :D

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits