Kristin Krogstad Torgersen
Sunn og veldig enkel; middagstips

 • 10.05.2015, 19:44

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. De siste dagene nå så har jeg våknet utrolig tidelig, har vært veldig kvalm, og jeg har ikke klart å få sove videre. Jeg har spist veldig dårlig i det siste. Med det mener jeg at jeg har spist alt for lite, så jeg har blitt så sulten at jeg har blitt kvalm. Når det går så langt så tar det evigheter før jeg klarer å spise ordentlig igjen. Da er jeg liksom konstant kvalm. 

Jeg tenkte å dele med dere en veldig sunn og enkel middagsrett. Denne retter lager jeg ofte. Det består av Laks og forskjellige grønnsaker. Av og til bruker jeg båtpoteter til og smørsaus. 

Sånn ser retten ut:Man trenger ikke alltid å ha saus til fisk. Jeg syns det er like godt uten som å ha med. Jeg som bor alene ( iallfall lager mat til bare meg ) så er denne retten perfekt. Det eneste man trenger er : 

1. En porsjon laks, eller to hvis du vil.
2. Litt grønnsaker. Jeg pleier å bruke, rødløk, erter/sukkererter, gulrot. 
3. Båtpoteter

Det første jeg pleier å gjøre er å krydre fisken med salt og pepper. Jeg liker å ha godt med krydder på. Deretter steker jeg fisken på ganske høy varme først, og etter en stund så skrur jeg ned varmen, sånn at fisken bare trenger å ligge i varmen for å bli gjennomstekt (uten å bli brent). 

Mens fisken steker så steker jeg grønnsakene. Ertene/sukkerertene trekker jeg i varmt vann før jeg steker dem.
Båtpotetene har jeg jukset litt med.. jeg kjøper nemlig ferdig båtpoteter som jeg lagrer i frysa, så det eneste jeg trenger å gjøre er å steke dem. Dette gjør jeg kun fordi jeg ikke alltid har tid til å steke ferske i ovnen. Og det er heller ikke alltid jeg har tid til å lage middag hjemme. Derfor er det enklere å ha ferdig i frysen. 

Vips så er en sunn og enkel middag ferdig laget. Dette er en rett som er fin å lage hvis man har dårlig tid. Det tar ikke veldig lang tid å lage. Den er også fin å lage hvis man bor alene. Fisk kan man lagre i frysen og det tar ikke lange tiden å tine en og en porsjon. 

 

Nå har jeg faktisk tenkt å lage meg denne retten. Jeg ble utrolig sulten av å skrive dette ned, så jeg håper kvalmen går over. hehe

 

Håper dette innlegget falt i smak. Føler iallfall at dette var et bedre innlegg enn fler av de jeg har kommet med i det siste, haha! Og forresten. Søsteren min har begynt å blogge nå. Hun har to sønner på 5 og 2,snart 3 år. Og det er livet som alene mamma hun blogger om. Det er bare å ta en titt innom :) bloggen heter: mittlivmamma


 • Publisert i Blogg • isadoras lille univers

  10.05.2015 kl.20:11

  ååå nam! det ser knall godt ut! Trenger middagstips!

  cathrine

  10.05.2015 kl.20:25

  nam, så veldig godt ut :D

  fitnesskokken

  10.05.2015 kl.20:34

  så jo fristene og innbydene ut det:)

  Heidi

  11.05.2015 kl.21:39

  Ser herlig ut! Ha en nydelig kveld!

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits