Kristin Krogstad Torgersen
Karaoketorsdag!

 • 29.04.2015, 14:12

Hver torsdag på Javel pub i Kristiansand er det karaoke. Da kan alle som vil, skrive seg opp på en lapp med sangtittel og navn, være med. Jeg har sunget to sanger der, og det er utrolig gøy. Den ene sang jeg selv og den andre sangen sang jeg sammen med en venn. Jeg elsker å synge, så jeg er veldig glad vi har en sånn pub.

Jeg tenkte å legge ut en video hvor jeg synger på Javel, men først må jeg si dere at det er en ganske dårlig video. Lyden er dårlig og man ser nesten ingenting. Folk bråker, og sist men ikke minst, så har jeg litt alkohol i blodet. haha! så ikke forvent noe hehe ;)


Hvis dere vil høre andre sanger jeg har covret, eller høre en bedre verson av den sangen, så klikk dere innom YouTube-kanalen min. 


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, så nå står dusjing for tur før det bærer av gårde til jobb! Ha en fin dag folkens også blogges vi!


 • Publisert i Blogg • sigrideline

  29.04.2015 kl.14:34

  Høres kjempegøy ut, men jeg vet ikke om jeg hadde turt å synge i offentligheten, haha! ELSKER derimot å synge karaoke sammen men en venninne av meg, vi har sunget karaoke hjemme siden vi var små, så jeg synes ikke det er flaut å synge foran henne i det hele tatt! Godt med slike venninner! :D Titt forresten gjerne innom bloggen min, og følg meg! Jeg følger selvsagt tilbake :)

  Karoline Johannesen

  30.04.2015 kl.11:23

  Så nydelig du synger <3

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits