Kristin Krogstad Torgersen
Treningsglede og inspirasjon

 • 28.04.2015, 23:48

Det var utrolig deilig å være tilbake på trening igjen i dag. Jeg føler meg så mye bedre til sinns, og i kveld kan jeg legge med med god samvittighet. 

Før jeg dro på trening så kjente jeg at humøret ikke var helt med meg. Det skjer så mye tull fortiden. Og det er mye å tenke på. Det er ikke så lett å være meg alltid, for å si det sånn. Men en god økt på fresh fitness hjelper alltid! 

Mens jeg varmet opp på tredemølla så begynte jeg å kikke på folkene som var å trente. Jeg blir så inspirert av at det er så mange som trener. Det som gjør meg mest inspirert er faktisk de overvektige som har klart å komme seg fra sofaen og ut på treningsenteret. Jeg kan ikke tenke meg hvor vanskelig det er for mange av dem å komme seg på trening. Jeg er glad for å se at så mange vil endre livsstilen sin og ikke bare blir sittende å ødelegge livet sitt. Jeg blir også inspirert av de eldre som trener. Det er deilig å se at dem fortsetter å være aktive, selv om årene tar på. Dette er treningsglede. Dette er inspirasjon! Det er også selvfølgelig inspirerende å se hva folk har fått til med kroppen sin. Det er så mange der ute som har trent så hardt at tårene spruter, og det ser man. Det er så lite som skal til. A one hour workout, is 4% of your day. NoEXCUSES! ;)


 • Publisert i Blogg • lindabr

  29.04.2015 kl.01:58

  Ah skulle ønske jeg hadde din motivasjon :D

  Kristin Krogstad Torgersen

  29.04.2015 kl.14:38

  lindabr: hehe, er ikke så vanskelig å få motivasjon. En dag på trening, og du er bitt av baselusken hehe ;)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits