Kristin Krogstad Torgersen
I cant remember what it's like to not be tired

 • 27.04.2015, 21:19

I dag har jeg en sånn dag hvor jeg er utrolig sliten. Sliten er jeg bestandig, men i dag er jeg utrolig trøtt. Jeg rakk å komme hjem fra jobb og lage middag, men så klarte jeg ikke holde øynene åpne lenger. Er det noe jeg hater mest. så er det å sovne midt på dagen. Det er deilig der og da fordi man er så trøtt, men når jeg våkner så våkner jeg alltid med en klump i magen som gjør at jeg føler meg sinnsykt ensom. Enda mer enn jeg faktisk er.

I kveld skal jeg egentlig trene, men jeg tror jeg skal unne meg en ekstra fridag. Selv om jeg hater meg selv for å sluntre unna treningen, så må jeg høre på kroppen min. Og i dag sier den at den er sliten. Samtidig så vet jeg det at hvis jeg hadde gått på trening så hadde nok energien kommet tilbake.. Men jeg har jobben hele helgen, og endelig har jeg tid til å slappe av. Jeg har nemlig fri i morgen og det skal nytes! Jeg får heller gi litt mer trøkk på treningen i morgen. 

Jeg er faktisk trøtt og sliten veldig ofte og noen ganger kan jeg nesten ikke huske hvordan det er å ikke være trøtt. Hehe, jeg tror nesten jeg må prøve å få orden på døgnrytmen min. Når jeg er ferdig seint på jobb, så er det så lett å sette seg ned med pcn og se på serier langt på natt. Jeg skal prøve å terpe på det. 
Men nå dere, så jeg holder på å bli GAL! Jeg skulle så ønske at mobilen min snart kom i posten. jeg har ventet i over en uke og jeg begynner å bli temmelig utålmodig. Siden jeg ikke har kamera å bruke, og heller ikke en telefon for øyeblikket, så kan jeg heller ikke ta bilder som jeg kan legge ut her på bloggen. Det er så mye mer å blogge om når man kan ta bilde av ting. Så jeg håper dere er mer tålmodige enn meg, for nå kan jeg ikke akkurat skryte på meg at jeg blogger om så veldig mye spennende. Bloggen min handler jo mest om hva jeg tenker om ting, og hverdagen min. Og i det siste har jeg skrevet mye om tanker og hvordan jeg har det. Så det skal bli greit å kunne blogge om litt andre ting. Jeg føler liksom det er meningsløst å sitte her å skrive hva jeg hadde til middag i dag, uten å kunne vise bilde og skrive hvordan dere kan lage det samme. Hehe, føler iallefall at jeg ikke kan blogge om det uten å legge ved et bilde eller to.

 

Før jeg avslutter dette innlegget så vil jeg spørre dere fine lesere om hva dere vil jeg skal blogge om. Jeg er ikke så flink til å finne på ting, så det hadde vært fint å vite hva dere syns er interessant å lese. Jeg er åpen for det meste. Så legg igjen en kommentar med forslag så blir denne frøkna glad! :) Blogges!


 • Publisert i Blogg • sammegreia

  27.04.2015 kl.21:25

  Håper du føler deg mer opplagt i morgen!

  Ha en herlig kveld videre!

  Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut vår blogg:)

  Evelin

  27.04.2015 kl.21:38

  off, god bedring. vondt å føle seg tom og ensom.

  vet hvordan det er.

  håper du får mobilen din snart og ting blir lysere for deg.

  ha en fin dag .

  fin blogg

  fitnesskokken

  27.04.2015 kl.21:42

  formen og energien kommer tilbake. Hvis kroppen sier den er sliten, så hør på den! Ta en ekstra hviledag, la kroppen få hente seg. Kokkeyrket tærer mye på krefter og energi så er deilig å bare softe på sofaen innimellom:)

  Kunne vært interesant å lese litt om hva dine planer for fremtiden er? Hvor har du mest lyst til å jobbe/hva slags mat vil du jobbe med når du er ferdig med lærlingstiden din?

  Kristin Krogstad Torgersen

  27.04.2015 kl.21:44

  fitnesskokken: Hehe, da skal jeg ikke ha dårlig samvittighet for å ta en ekstra hviledag! :)

  Det var en veldig god ide! Skal prøve å få skrevet et innlegg om mine fremtidsplaner. Takk for tipset :)

  fitnesskokken

  27.04.2015 kl.21:46

  nei det trenger du virkelig ikke ha:)

  Kristin Krogstad Torgersen

  27.04.2015 kl.21:47

  eveliin: Tusen takk :) Ja det håper jeg også, tungvindt uten en ordentlig telefon! Ha en fin dag du også.

  lindabr

  28.04.2015 kl.13:39

  Jeg kjenner til det å være trøtt, men til meg så er det fordi jeg sover aaaalt for mye haha!

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits