Kristin Krogstad Torgersen
Det er viktig å sette pris på tiden man har sammen med hverandre

 • 26.04.2015, 02:42

Akkurat nå sitter jeg å hører på gråtelisten min på spotify. Jeg tenker sykt mye nå og tårene triller. Det er to personer jeg kjente som gikk bort for ikke alt for lenge siden. Det gjør vondt å vite at de ikke er her lenger. De begge ble borte på en helt ubeskrivelig vond måte. Jeg kjente dem begge, men ikke sånn veldig godt. Han ene gikk jeg i klasse med på barneskolen og han andre har jeg møtt en del ganger i byen og vi har mange felles venner. Allikevel har det gått veldig inn på meg. 

Han sistnevnte var med meg og en venninne hjem på nach en kveld. Vi hadde det veldig gøy sammen. Venninnen min, han, kompisene hans og meg. Jeg visste aldri at det kom til å bli den siste gangen jeg så ham. Han var alltid så blid og jeg er sikker på at han elsket livet. 

Livet er så urettferdig, og døden kan ta hvem som helst - når som helst. Begge dødsfallene var ulykker. (Jeg vil ikke nevne noe om ulykkene fordi det faktisk ikke er min sak å si noe om.) Ulykker som gjorde at dem begge døde i smerte. Det er veldig viktig at vi setter pris på tiden vi får med hverandre. Om det så er en du akkurat har blitt kjent med, eller det er en i familien din. Plutselig er situasjonen helt annerledes. Ulykker kan skje hvem som helst, man vet aldri om det er en du står veldig nær som blir borte. Jeg syns det er helt ubeskrivelig at to personer jeg faktisk visste hvem var, døde. De begge var på min alder. Faktisk like gamle. Det som skjedde dem to, kunne skjedd hvem som helst. Det er skummelt at sånt hender med mennesker så nære. Jeg tenker liksom.. hvem blir neste man? Jeg vet det er dumt å tenke sånn, men det er nesten litt vanskelig å la vær.

Jeg blir så lei meg når jeg ser på bilder av disse to flotte guttene som hadde hele livet sitt foran seg. Jeg tenker på familien til dem begge. Det må ha vært en kjempe vanskelig tid for alle. Og det er det nok fortsatt. 

Jeg håper guttene har det bedre der dem er nå. Og jeg håper de vet nå at jeg bryr meg om dem, selv om jeg ikke kjente dem veldig godt. Det er viktig å bry seg om folk rundt seg. Jeg visste ikke en gang at jeg var så følsom som jeg er. Men det er noe med det når det er noen så nære. Altså personer som du faktisk har sett levende og hørt smile å le. Det er noe ved det som gjør det ekstra vondt. Det hadde kanskje ikke gått så inn på meg hvis det hadde vært en person i Oslo for eksempel. Hvis dere skjønner hva jeg mener. 

Hvil i fred begge to, dere er dypt savnet og jeg håper jeg treffer dere igjen en dag <3 


 • Publisert i Blogg • lindabr

  26.04.2015 kl.04:15

  Jeg elsker designet ditt!

  Jeg skjønner hvordan du har det, er faktisk utrolig hardt når sånt skjer. Selv om man ikke kjente de så utrolig godt så går det likevel innpå deg og man kan ikke annet enn tenke på det. Mitt største mareritt er faktisk døden, ikke fordi at jeg er redd for at JEG skal dø, men for at jeg er redd for at de rundt meg, de jeg er glade i skal. Det er forferdelig. Heldigvis blir ting lettere med tiden, selv om det alltid ligger der.

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits