Kristin Krogstad Torgersen
#Reisefeber!!

 • 24.04.2015, 15:45

Nå har jeg akkurat betalt turen til Mallorca! En venninne og jeg drar på tur 1 juni i en uke, og jeg gleder meg så sinnssykt masse! Det er så deilig å endelig ha noe å glede seg til. Det er ikke så mye man kan glede seg til når man jobber, for det er dessverre begrenset på hva man kan gjøre. Iallefall i kokkeyrket, hvor vi må jobbe helligdager og søndager i tillegg. Heldigvis så har man jo 5 uker ferie i året. Jeg skal ha ferie uken før vi reiser også, sånn at jeg kan få pakket en del ting på rommet, siden jeg må flytte i juni. 

Ovenfor ser dere et bilde av hotellbassenget, der vi skal bo. Det ser kjempe fint ut, og det gjør leilighetene også. Det skal bli utrolig deilig med ferie nå, har ikke hatt ferie siden hovefestivalen. Som heller ikke var en ordentlig ferie, siden jeg jobbet for å få sleppe å betale. 

Nå skal jeg stelle meg litt, og lage meg noe mat før det bærer av gårde til visning. Jeg skulle egentlig ha begynt på jobb for 10 min siden. Men siden jeg skal på visning så fikk jeg komme seint i dag. 

Ha en fin dag folkens! :)


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits