Kristin Krogstad Torgersen
Det er ikke alltid lett å leve med seg selv.. men det kommer alltid lysere tider

 • 23.04.2015, 11:25

Noe jeg syn er veldig rart med meg selv er at humøret mitt kan endre seg fortere enn du kan blunke. Jeg kan gå fra å være kjempe glad og positiv til å bli kjempe trist, trøtt, og veldig (!!!) negativ ( eller omvendt). Det er ikke lenge siden jeg hadde en skikkelig "breakdown", hvor alt føltes teit og dumt. Jeg har disse tidene ganske ofte, men det som undrer meg er at det gikk bare plutselig over. Det var liksom bare en morgen jeg våknet, og var glad. Etter det så har jeg faktisk ikke vært så negativ. Det er deilig med disse tidene.

Det skyldes kanskje det at været er så fint fortiden. Fint vær gjør meg glad. Jeg blir enda mer glad når jeg tenker på at en venninne og jeg har kjøpt vår første sydentur, alene! Det blir så koselig og jeg gleder meg masse! Jeg kjenner det at jeg trenger en ordentlig ferie. All jobbingen gjør meg så uendelig sliten. Men når sant skal sies, så trives jeg utrolig godt på jobben. Det er ikke alltid lett å leve med seg selv. Mange av dere der ute er nok veldig enig med meg. Jeg syns det er trist å vite at det er så ufattelig mange mennesker som har det akkurat som meg. Folk sliter med depresjoner, selvbilde og gudene vet hva. Jeg vet så utrolig godt hvor vanskelig det er å tenke positivt i de stundene man er langt nede. Jeg har truffet bunnen mange ganger. Det er deilig på en måte, men selvfølgelig det er kjempe vondt der og da. Du føler deg jo helt meningsløs, stygg og alt det der. Men når man har truffet bunnen, er det bare en vei igjen å gå. Og det er oppover. Det er bare så dumt at man må havne så langt nede, for at man selv skal skjønne at ting ikke er så dumt allikevel.

Det er dessverre unntak. Noen velger å ende livet sitt på bunn. Jeg er heldigvis ikke en av dem. Men jeg kunne lett ha vært det. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt tanken. Men heldigvis er tanken om å måtte såre noen man er glad, mye sterkere. Det er jo det siste jeg vil. Såre andre.   

De som ikke har så sterke depresjoner selv, føler jeg at ikke skjønner hvordan vi med ordentlige depresjoner har det. Jeg har hørt folk si til meg at jeg bare må tenke positivt og ikke tenke på alt det dumme. Det er det dummeste jeg kan høre. Da blir jeg faktisk så irritert, og sur at personen bare bør holde seg unna. Hvis du tror, at det bare er å tenke positivt, så tar du grundig feil. Jeg er sikker på at de fleste med depresjoner ikke skjønner hvorfor de har depresjoner. Jeg sitter iallfall mange ganger og tenker på hvorfor jeg har det sånn jeg har det nå. Jeg husker faktisk sjeldent hva jeg tenker på i de sterkeste depresjontidene mine. Pappa har prøvd å få meg til å si hva jeg tenker på når jeg har sånne perioder. Men det er liksom som at hukommelsen fra de tidene er borte. Der og da kan jeg si alt som får meg til å føle meg dritt, men så fort jeg kommer til meg selv igjen så klarer jeg ikke fortelle hva som er galt. Da er jeg liksom litt usikker på hva som faktisk plager meg. Derfor, iallefall for min del, er det ikke så lett å bare tenke positivt. 

 

Er det noe som får meg til å føle meg bra, glad og lykkelig. Så er det sang og musikk. Jeg elsker å synge! Har jeg en dårlig dag, hjelper det å synge. Det er dessverre begrenset nå på hvor mye jeg kan synge, på grunn av jeg bor i bofellesskap. Jeg holder på å finne meg en egen hybel/leilighet. Jeg har funnet en jeg vil se på i morgen, må bare spørre sjefen om å få bytte vakt. Noe annet som får meg i bedre humør er å trene. Jeg trener ganske mye, og jeg har fått resultater. Det gjør meg glad fordi mye av problemene mine skyldes selvbildet mitt. Trening gir meg også mye energi og positivitet. 

Dette innlegget skrev jeg egentlig for å lufte tanker og kanskje for å hjelpe andre som sliter med det samme som meg. Er du deprimert og føler alt er dumt. Tenk på det at det blir bedre. Det tar bare litt tid. Og hvis noen der ute har oppskriften på hvordan disse periodene blir kortere, eller forsvinner helt. Tell me!! :)

 


 • Publisert i Blogg • Vibeke Anny Mikalsen

  23.04.2015 kl.12:01

  Wow, du leser tankene mine akkurat nå!

  Det er akkurat sånn jeg har det når jeg er på mitt verste. Sliter selv med depresjon og selvbildet. Og jeg elsker å synge, så det hjelper mye når man har depresjon. Og det å ha et kjæledyr hjelper også. Helst hund. De er så glade hele tiden og da blir du selv glad. ;p

  Kristin Krogstad Torgersen

  23.04.2015 kl.14:14

  Vibeke Anny Mikalsen: hehe :) Skulle ønske jeg hadde et kjæledyr! :) Jeg tittet innom bloggen din og fant en av sangvideoene dine, var litt nysgjerrig når du sa du likte å synge, og du er jo kjempe flink! Stå på videre med syngingen, du er virkelig god :)

  Vibeke Anny Mikalsen

  23.04.2015 kl.14:24

  Aww, tusen takk! :D

  Tar sangtimer en gang i uken for å forbedre stemmen, så om kanskje 1 eller 2 år så er jeg klar med et album. :D:D

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits