Kristin Krogstad Torgersen
Billig med GOD kvalitet!

 • 06.01.2015, 00:07

Som mange av dere vet så er jeg veldig interessert i trening. Jeg trener flere ganger i uken og trives veldig godt med det. Jeg er også veldig glad i å handle treningklær og jeg kom tilfeldigvis innom en genial nettbutikk som er billig og har veldig bra kvalitet. Nemlig Sportamore.no! Jeg kjøpte meg nettopp en sports BH og en genser, og jeg gleder meg allerede til det kommer i posten! 


Dette er bilde fra nettsiden, men jeg bestilte denne sports BH'en i grønn, veldig fin! Denne kostet 199,-

 

Og dette er genseren jeg kjøpte meg, denne kostet 299,-


Jeg har en venninne som har kjøpt lik genser som meg, og ho er kjempe fornøyd! Hun har også bestilt Nike sko der og hun sier leveringstiden er veldig bra. Leveringstiden er 2-5 dager, og venninnen min fikk tingene sine etter ca 4 dager. 

Sportamore har fri frakt og fri retur, noe som er veldig greit hvis du har bestilt feil størrelse. Hvis du er like interessert i å trene og kjøpe treningklær som meg, så trykk her for å komme til nettbutikken, Sportamore! Håper dere iallfall tar en titt innom for å se alle de fine klærne de har, for meg har treningklær mye å si når det kommer til motivasjon, rart men sant! haha! 

 


 • Publisert i Blogg
 • Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits