Kristin Krogstad Torgersen
Lærer aldri..

 • 03.01.2015, 17:08

I dag startet jeg på jobb kl 09.00. Ettersom kjøkkenet vårt ikke er til å jobbe på for øyeblikket, grunnet oppussing av gulv, så er det helt kaos. Vi har heldigvis et lite kjøkken vi kaller Gladkjøkken, der er det mye kurs og sånne ting, så når vi har selskaper og frokoster så jobber vi der mens kjøkkenet vårt blir ferdig. Jeg gleder meg til kjøkkenet blir brukbart igjen, det har vært så vanskelig å trille traller og diverse på det gulvet vi hadde, så nå blir det mye bedre! 

Når jeg kom hjem i dag, så kjente jeg at jeg var utrolig sliten i hele kroppen. Jeg var også sinnsykt støl! Jeg la meg i senga med pc'n og sovna etter bare noen minutter. Nå er ikke det så rart, jeg la meg veldig sent i går, og jeg måtte stå opp kl 07.00 i dag. Jeg lærer aldri..

I dag vurderte jeg veldig å dra på trening, men nå har jeg en sånn greie at jeg har fri fra trening i helgene ettersom jeg ofte er hjemme i Arendal eller driver med andre ting. Den eneste grunnen til at jeg ikke gikk på trening i dag var fordi.. JEG ER TRØTT SOM F***!! Ingen god unnskyldning, jeg vet, men jeg tillat meg selv å beholde frifratrening dagen! haha.

 

hehe... føler meg truffet akkurat i dag. Men nå skal jeg late meg resten av kvelden, så snakkes vi! Ha en fin lørdag, dere! <3


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits