Kristin Krogstad Torgersen
Deilig å være tilbake

 • 02.01.2015, 20:48

Det var sykt deilig å komme tilbake på trening nå! Dette året skal jeg trene masse, også skal jeg ta bilder underveis for å se fremgang! Jeg kommer til å ta bilder en gang i måneden, og det startet jeg med i dag. Så 2 februar kommer neste bilde så stay tuned! Jeg legger ofte ut bilder på instagrammen min også, så følg meg gjerne --> kristintorgsen.

Når jeg kom på treningsenteret i dag og skulle stemple meg inn, så stod det at medlemskapet var stoppet. Jeg fikk faktisk ikke så sjokk, jeg har nemlig ikke fått noen regning enda. Og jeg har vært medlem der i flere måneder nå.

Jeg gikk bort til skranken og spurte hun som jobbet der hvorfor medlemskapet er stoppet. Jeg forklarte da at jeg ikke hadde fått noen regning enda, så hun gikk inn på dataen og fant medlemskapet mitt. Hun sa at de har kontaktet meg på både e-post og mobil da jeg ikke hadde betalt innen fristen. Jeg syns jo det var rart ettersom jeg ikke hadde fått noe epost eller sms. Det viste seg da at hun hadde feil adresse på meg, så efakturaen ikke kunne bli godkjent, hun hadde også feil e-post.. Og på toppen av det hele.. Mobilnummeret de hadde på meg var også FEIL! Hvordan er det i det hele tatt mulig? Jeg er 500 og noe i minus nå på medlemskapet mitt pga de ikke hadde riktig info. Jeg kan da ikke noe for at de skriver adressen min feil, eposten min feil OG nr mitt.. Jeg må faktisk betale selvom dette ikke var min feil, noe jeg syntes er dårlig av fresh fitness. Men jeg ville ikke si noe om det ettersom jeg er veldig fornøyd med å trene der.

Nå er iallfall all informasjon riktig. Så da får jeg bare håpe at regningene kommer denne gangen!

Nå sitter jeg i leiliheten i Kristiansand og ser på Underholdningsåret 2014 på tv2. Og det tenkte jeg å fortsette med. Så dere får ha en fin kveld videre <3


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits