Kristin Krogstad Torgersen
Januar, en ny og fresh start

 • 02.01.2015, 00:00

Nå er det endelig Januar og et nytt år! Det er alltid deilig å komme i et nytt år, hvor man kan starte opp med blanke ark. Legge fortiden bak oss, rett og slett! 2014 for min del har vært et veldig heftig år for meg. Jeg har opplevd og gjort mye som jeg kanskje ikke er så stolt over, men jeg har også opplevd og gjort mye jeg er stolt over. 2014 er nok det året i mitt liv jeg har opplevd mest, både gode og vonde opplevelser. 2015 håper jeg blir like spennende og opplevelsesrik som 2014, og kanskje enda bedre? Who know's! 

Kvelden i går var så vellykket som det kunne blitt! Jeg kom ikke hjem for kl 07.00. Vi dro på to forskjellige nach, og hadde det super gøy! haha. Når jeg våknet i dag, merket jeg at jeg har klart å tråkke på en glassbråe. Det er et kutt på helen min som gjør sykt vondt! Håper det ikke blir verre, sliter allerede med å gå på benet.

I hele dag har jeg bare slappet av. Jeg har også kommet meg tilbake til Kristiansand. Jeg skal nemlig på jobb hele helgen, så nå er ferien over for min del. Kunne gjerne hatt mer fri, kjenner jeg ikke er helt over feriefølelsen enda haha. 

Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive om akkurat nå, jeg er egentlig veldig trøtt og har mest lyst til å sove. så jeg tenkte jeg skulle gjøre det, også blogger jeg mer i morgen! I morgen skal jeg også begynne treningen igjen! Har ventet lenge på å kunne begynne å trene ordentlig igjen. Jeg tok en pause nå i Desember siden det skjedde så mye at jeg ikke fikk tid, men nå er hverdagen tilbake og treningen står på toppen av hverdagslige gjøremål! 

 

 
Slo til med et lækkert bilde jeg tok på snapchat! Hoho!

Ha en god natt folkens! <3


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits