Kristin Krogstad Torgersen
Min ansiktsminke - standard!

 • 31.12.2014, 13:18

Jeg tenkte å vise dere hva jeg sminker ansiktet mitt med og hvordan jeg ser ut før og etter at sminken er på. Jeg synes selv at sånne blogginnlegg er gøy å lese så håper dere også liker det!

Det første jeg alltid gjør når jeg skal ta på meg sminken er å fukte huden med en ansiktskrem. Nå som det er vinter er jeg nødd om å fukte huden fordi den blir så tørr av kulden. På sommeren er det ikke like nødvendig. Jeg tok ikke bilde av fuktighetskremen.

Det neste jeg gjør er å bruke et genialt produkt fra IsaDora. Det er en color correcting concealer. Den består av fire forskjellige produkter. Et produkt mot rødhet, et produkt mot mørke ringer, vanlig concealer og highlighter. Jeg virkelig elsker dette produktet, og den gir veldig fine resultater!

Deretter går jeg over på foundation, som nevnt før, så bruker jeg diorskinn sin STAR foundation. Det er altså min favoritt! Den jevner ut huden min akkurat perfekt

Det pudderet jeg bruker aner jeg ikke hvor er i fra. Jeg har hatt det utrolig lenge. Det eneste jeg husker er at jeg kjøpte det i sverige for lenge lenge siden.

Helt til slutt bruker jeg et solpudder fra Loreal. Den heter Glam Bronze. Denne er også blitt en av mine favoritter. Den bruker jeg på kinnbenene, litt i pannen og over øyelokkene.

Mens jeg sminker ansiktet, så tar jeg med øyenbrynene!

Jeg bruker koster ifra KICKS. Øyenbrynspennene aner jeg ikke hvor er ifra. Som dere kan se, så er de veldig små så navnet på dem er borte.

Her ser dere før og etter bilde!

Nå må skal jeg hjelpe foreldrene mine litt her hjemme før gjestene kommer! Kanskje jeg kommer med et innlegg senere hvis jeg har tid


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits