Kristin Krogstad Torgersen
My one and only! <3

 • 29.12.2014, 03:34

Jeg har testet ut så utrolig mange forskjellige foundations, men det er én foundation som har skilt seg ut og som har blitt min favoritt! Nemlig Diorskinn FOREVER, fra Dior. Den har jeg brukt i over ett år nå og jeg er storfornøyd! Den dekker perfekt og har mye fuktighet i seg, noe som er bra for min hud som ofte er tørr. Den varer også utrolig lenge på grunn av at man trenger så lite av den om gangen. 

For en stund siden gikk min foundation tom så jeg gikk på KICKS i Kristiansand for å kjøpe meg en ny, men der fant jeg nemlig en ny foundation fra Dior som heter STAR. Denne skulle visst nok være veldig lik den andre, men den hadde litt mindre dekkefekte. Jeg testet den da i butikken og jeg syns den virket veldig bra så jeg kjøpte den istedenfor. Jeg har nå hatt den i kanskje en måned eller mer, og jeg er storfornøyd med den også! Jeg er så heldig som har en hud som ikke trenger så mye dekking, jeg har lite kviser og uren hud, så denne foundationen følte jeg at passet meg bedre. Jeg bruker alltid concealer de stedene jeg trenger dekking, så at ikke STAR foundationen har full dekkefekt gjør ingenting. Jeg virkelig elsker den foundationen! Og jeg vil anbefale alle til å teste den ut om du ikke allerede har. Den koster 420 kr om jeg ikke husker helt feil! Den er så verdt hver eneste krone!  

//: Har du testet ut disse foundationene før? Isåfall, var du fornøyd? :)

Fortell meg om deres favoritt fondation! <3 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits