Kristin Krogstad Torgersen
Øyenbryn

 • 28.12.2014, 18:19

I dag ble det ikke mye til sofa sitting alkevel. Jeg måtte jo gå å hente bilen min, og selvfølgelig skulle det begynne å snø masse idet jeg skulle gå. Når jeg kom hjem igjen så måtte jeg hoppe i dusjen fordi vi skulle ha familie middag. Heldigvis ble formen bedre utover dagen!

Men, mens jeg sminket meg i dag så merket jeg at det var på tide å fikse brynene mine. Jeg pleier egentlig å nappe dem annen hver dag, men i det siste har jeg ikke vært så flink på å nappe dem. Jeg tok iallfall bilder fra før jeg gjorde noe med brynene, ferdig nappet og til de ble ferdig.

Personlig er jeg veldig opptatt av at brynene mine skal se fine ut. Øyenbrynene former jo ansiktet, så det er veldig viktig for meg at de er fikset når jeg er ferdig sminket. Ellers kunne jeg like godt lat vær å sminke meg. Haha, faktisk!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Så snakkes vi <3


 • Publisert i Blogg • Emma Olsen

  28.12.2014 kl.18:47

  De ble kjempefine!!! Jeg har også vært lat i det siste, noe som er litt rart, for elsker jo å øyenbrynene! Ha en fin kveld :D

  Kristin Krogstad Torgersen

  28.12.2014 kl.20:08

  Emma Olsen: hehe, tusen takk! :) Ha en fin kveld du også!

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits