Kristin Krogstad Torgersen
Trening snikksnakk

 • 29.10.2014, 13:09

Jeg har nå trent snart en måned tenker jeg, og jeg er så utrolig glad for at jeg startet å trene for fult! Jeg har alltid vert aktiv med en eller annen form for aktivitet, siden jeg var liten. Jeg hadde en liten pause gjennom videregående, men ellers har jeg spilt håndball, fotball osv. Jeg har ikke alltid tatt det like seriøst som nå.  Etter bare en uke med mye trening merket jeg resultater på kroppen. Arm musklene mine ble større og kroppen fungerte annerledes. Nå etter ca en måned så har jeg merket at jeg har fått mindre hofter, bein musklene er mer synlig,  magen er tynnere og ansiktet mitt ser mye slankere ut. Den lille dobbelhaken jeg hadde en stund er på god vei til å forsvinne! Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette med trening når jeg ser resultater så fort. 

Jeg prøver å ha noen pauser inni mellom sånn at jeg ikke bruker opp alle kreftene mine ettersom jeg har en jobb hvor jeg må gå hele dagen. Men jeg er blitt veldig glad i å trene så noen ganger trener jeg flere dager på rad. 

Jeg trener jo det samme hver trening fordi jeg vil øke muskelmasse, men jeg har lest mye om at det gir bedre effekt om man trener et sted om gangen. Men for meg har min måte funket bra. 

I dag har jeg en pause fra trening, jeg trente i går og i forgårs, og i dag tok jeg meg heller tid til å vaske leiligheten. Vi har det sånn at hver uke skal en av oss vaske. Vi er tre stk som bor her, så denne uka var det jeg, neste uke er det ho ene og etter der igjen er det ho andre, og så er det min tur igjen etter det. Hvis det ga mening! Jeg skal også på jobb etterhvert, så nå skal jeg bare henge opp noen klær jeg har vasket, så skal jeg stelle meg å gå bortover til jobb.

 

Dette ble et kort innlegg, men følte for å skrive det jeg skrev av en grunn, haha! Men nå må jeg stikke, så dere får ha en fin dag videre! <3

 

 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits