Kristin Krogstad Torgersen
Frustrerende

 • 22.10.2014, 22:18

For ikke så veldig lenge siden fikk jeg endelig iphone tilbake. Jeg hadde iphone i noen år før jul i fjor, men den ble knust så jeg fikk en Samsung av faren min den jula. Jeg var fornøyd med samsung en stund, men etterhvert fant jeg ut at det er iphone jeg vil ha. Så etter litt om og men fikk jeg tak i en iphone. Den fikk jeg for under 2 måneder siden og gjett om jeg ble glad! Men den gleden varte ikke lenge..

I dag nemlig, så bestemte min nydelige iphone seg at den ikke ville leve mer. Plutselig ut av ingenting så ble skjermen veldig fargerik og sekunder etterpå var den helt svart, Jeg har prøvd å restarte den, jeg har prøvd å koble den til itunes. Jeg har prøvd ALT. Ingenting funker. Det er så frustrerende. Det er forhåpentligvis garanti på telefonen enda, ettersom dette er en telefon som ble fornyet da søsteren min leverte inn den gamle hun hadde. Den var så ødelagt at de heller sendte ut en ny enn å reparere den gamle. Så jeg får bare vente og se til i morgen. Dessverre så kommer dette til å ta lang tid, og jeg hater å ikke ha telefon. 

Hadde ingen spennende bilder å vise så her er nok en selfieee <3 

I dag fikk jeg gjort én av to ting jeg skrev i går at jeg skulle gjøre. Nemlig trene! Det var utrolig deilig å få trent igjen etter en lang ufrivillig pause. Ettersom mobilen min døde så gadd jeg ikke å rydde rommet, haha! Teit.. jeg vet! Men jeg blir så stresset når jeg ikke har mobil, så derfor måtte jeg sette meg rolig ned og bare slappe av. Selv om jeg har sittet her nå og prøvd alle mulige måter på å få den til å funke. Om og om igjen. 

Nå kommer jeg bare til å sitte stille å deppe over mobilen min.. så får vi håpe at den enten vekkes til live igjen av seg selv, eller at det ikke er lenge til den blir fikset. Ha en fin kveld videre folkens, så skal jeg prøve på det samme! høhø


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits