Kristin Krogstad Torgersen
Fresh Fitness

 • 16.09.2014, 23:42

Heihei!

I det siste har jeg begynt å trene. Jeg har trent nesten hver dag i en uke og jeg trives veldig godt med det! Jeg har lenge hatt lyst å begynne å trene igjen (ettersom jeg har trent litt før), men har ikke blitt tid til det. Eller, jeg har ikke gitt meg selv tid til det før nå. Av en eller annen grunn føler jeg at det er lettere å trene når man bor borte fra foreldre. Vet ikke om det er sånn, men det har iallfall vært sånn for meg. 

Jeg har begynt å trene på fresh fitness, og jeg valgte det senteret av mange grunner. Og det kan jeg jo fortelle litt om.

1. Det er billig. 199,- mnd

2. Det er INGEN bindingstid. Noe som er utrolig greit!

3. Du kan trene på alle fresh fitness sentere i hele Norden. I mitt tilfelle da, så kan jeg trene når jeg er her i Kistiansand, og hjemme i Arendal når jeg her der. 

4. Det er veldig fine lokaler, ryddig, rent, bra med utstyr, renslig osv.

5. Mange av vennene mine går på fresh, greit når man har lyst å trene med en venn

Jeg kan sikkert fortsette å finne ting som er bra med fresh, men jeg skal heller si den ene tingen som jeg er misfornøyd med, og det er at sentrene stenger klokken 23.00 om kvelden. I motsetning til veldig mange andre sentre som er åpent døgnet rundt. Så hvis jeg er litt sent oppe en kveld og starter sent på jobb dagen etterpå, og hvis jeg ikke står opp tidelig da, så rekker jeg ikke trene den dagen. Det er utrolig kjipt syns jeg. Så jeg håper at fresh også kan begynne å ha sentrene åpne døgnet rundt. 

 I morgen har jeg fri fra jobb, så de to eneste pliktene jeg har er å trene, selvfølgelig, og hente et par ting for pappa på netthandelen her i Kristiansand. Ellers skal jeg bare nyte fridagen! 

Nå skal jeg bare slappe litt av foran pc'n før det er natta, så må dere ha en fin kveld/natt. Så snakkes vi igjen om litt! <3 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits