Kristin Krogstad Torgersen
Day 1 - 8 ting om meg

 • 18.06.2014, 10:44

 Jeg elsker å synge og jeg drømmer stadig om å stå på en scene!
-Jeg har faktisk vært på audition til Norske Talenter. Jeg kom ikke videre fordi de hadde for mange sangere, men de utfordret meg til å melde meg på Idol. Jeg gjorde det, men backet ut dagen før vi skulle reise innover til Oslo. Etter det har jeg ikke turt å en gang tenke på å melde meg på igjen.

♥ Jeg hadde veldig langt hår for et års tid siden, men bestemte meg spontant for å klippe meg helt kort. Jeg viste frisøren min et bilde av Miley Cyrus og resultatet mitt ble sånn her: Etter noen måneder så klippet jeg meg igjen og da var det et nytt bilde av Miley Cyrus jeg viste. Så da ble jeg seende sånn ut:

Etter å ha hatt kort hår i ett år, så begynte det å bli dyrt å holde det sånn og jeg ble litt lei av å alltid måtte stelle håret.. kunne liksom ikke bare sette det opp i strikk. Så jeg bestemte meg for å spare til langt hår igjen. Nå er jeg på god vei og det går allerede an å ha håret i strikk!  Bare å spør om dere vil se hvordan jeg så ut før jeg klippet meg helt kort. 

 Jeg har lenge slitt med en type sosialangst.
- Jeg gikk til en psykolog en stund, men jeg følte ikke det hjalp noe særlig så jeg sluttet. Jeg sliter fortsatt en del med angsten, men jeg føler jeg klarer å leve med den. Den er heller ikke veldig alvorlig. Det er vanskelig å forklare, for sosialangsten min går ikke ut på at jeg ikke tør å være sammen med andre mennesker. Mange som har sosialangst tør ikke møte nye mennesker eller være i byen for eksempel hvor det er mange mennesker osv. Min angst går ut på at jeg får antydninger til angst i forskjellige situasjoner som: møte familie som er lenge siden jeg har møtt. Møte venner av mine egne venner. Snakke mens mange hører på. Jeg tør ikke for eksempel å gå forbi folk jeg har kjent godt tidligere men som nå har blitt til bekjente. Rare greier spør du meg, haha! Det går iallfall bra, jeg overlever alltid selv om jeg syns det er fryktelig ekkelt der og da når jeg havner i sånne situasjoner. 

 Jeg har 3 andre søsken, men bare jeg og broren har samme mor og far.
 -
Jeg har to søsken og en bror. Minste søstra mi er 9 år gammel. Hun eldste er 23 og broren min blir 22 i år om jeg ikke husker helt feil. 

 Jeg har bil lappen! 
- Jeg fikk lappen på dagen, altså 06.02.2014  

 Jeg er veldig ubesluttsom i butikken og i kantinen!
- Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal ha. Hvis jeg for eksempel er i kantinen på skolen, så kan jeg gå frem og tilbake og aner IKKE hva jeg skal kjøpe. Til slutt så må jeg bare ta noe for å komme meg ut der i fra. Haha! 

 Jeg har verdens beste kjæreste   
- Siden 20. desember 2013 har jeg vært verdens lykkeligste jente! Da ble jeg sammen med gutten jeg lenge hadde vært forelsket i! Må være et mirakel som fikk oss sammen  

 Jeg har jobbet som telefonselger. 
-Det er den 
verste jobben jeg noen sinne kunne hatt! Det var ikke noe problem med folkene jeg jobbet sammen med, men jeg taklet ikke all den dritten jeg fikk av de menneskene jeg ringte til. Jeg begynte å grue meg mer og mer til jeg skulle på jobb og til slutt så klarte jeg bare ikke mer. Så jeg sluttet. 

 

       

 Ja, det var da 8 ting om meg. Jeg kunne sagt mye mer om meg men ettersom det bare var 8 ting jeg skulle si, så var dette det jeg kom på i farten. Ha en fin dag videre folkens, så snakkes vi senere!

 


 • Publisert i Blogg • mmffee

  19.06.2014 kl.14:11

  dæven du er pen!! ta turen innom bloggen min, da blir jeg super glaad :D liker bloggen din foresten! utrolig stilig design også:)

  Kristin Krogstad Torgersen

  19.06.2014 kl.15:53

  mmffee: Så hyggelig, tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits