Kristin Krogstad Torgersen
Ut på tur aldri sur, sa du?

 • 17.06.2014, 20:42

Heihei! 

Dette blir mitt aller første ordentlige innlegg på denne bloggen! Yohoo! De forje innleggene er for menyen jeg har laget, så vidt jeg husker nå så er det bare Hverdag "knappen" i menyen som ikke er ferdig. Det er fordi jeg ikke vet hvordan hverdagen min vil bli fremover. Jeg begynner som lærling nå i sommer, men vet ikke helt enda hvor mye jeg skal jobbe osv. Så derfor kommer det litt senere enn det andre jeg allerede har skrevet ferdig. 

ANYWAYS

Nå er det bare to dager igjen på skole for min del. Jeg kan vel ikke kalle det dager en gang. I morgen starter vi kl 11:00 og jeg aner ikke hva vi skal gjøre på skolen en gang. Jeg regner vel med at vi får gå tidlig. På torsdag så er det jo bare å møte opp, få karakter, høre tale fra rektor, si hade og adjø, og til slutt gå hjem. Blir herlig å bli ferdig med skolen, selv om jeg vet jeg kommer til å savne det også. Men blir spennende å endelig gå inn i voksen verdenen, og jobbe på fulltid! 

I dag hadde vi en såkalt AKTIVITETSDAG hvor hele skolen skulle være med. Den besto av en gåtur på litt over en halvtime, hver vei. Nå husker jeg ikke hva det stedet vi kom til het,  men det får gå. Iallfall så var vi der i to timer eller noe sånt. Vi satt stille på gresset, fikk lapskaus og hadde en quiz. That's it! Denne dagen syns jeg var den mest bortkastet tiden jeg har hatt på skolen noen sinne, haha. Sam Eyde videregående skole består av over 1000 elever om jeg ikke tar helt feil, og jeg tror ikke en gang halve skolen møtte opp. Og jeg misunner dem som ble hjemme.. 


#// Dette er bare en liten del av folka som var der.

På det bilde rett over her så ser dere litt av "scenen" de hadde rigget opp. Den brukte de til å spille av musikk som var en del av quizen. De hadde også rigget opp festival- utedoer. Skjønner ikke hvordan de orket å ordne så mye for så lite.

Til tross for den alt for kjedelige og bortkastet turen, så var det nydelig vær! 

 Ellers i dag har jeg bare vær med kjæresten, og slappet av. Deilig. Håper dere andre har hatt en mer gøy og meningsfull dag enn det jeg har hatt, så snakkes vi snart! 


 • Publisert i Blogg • byAnne

  17.06.2014 kl.20:54

  Fin blogg :)

  Kristin Krogstad Torgersen

  17.06.2014 kl.20:58

  byAnne: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar


  Mitt navn er Kristin Krogstad Torgersen. Jeg er 21 år gammel og jeg kommer til å blogge om min hverdag som består av skole, trening og musikk. Jeg er også glad i å lage mat, ettrsom jeg er utdannt kokk, så jeg kommer også til å blogge om mat <3


  Norske blogger

  Arkiv


  Bloggdesign av  hits